Bu içeriği paylaşın:
Antalya, uluslararası bisiklet takviminin önemli duraklarından biri olan Grand Prix Antalya (1.2 ME Road Race) yarışına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 7 Şubat 2026 tarihinde koşulacak yarışta, profesyonel pedallar zorlu parkurda şampiyonluk için mücadele edecek.
Parkur Detayları ve Başlangıç
Yarış 7 Şubat sabahı saat 10:00’da verilecek startla başlayacak. Sporcular, bölgenin tarihi ve doğal güzellikleri arasında belirlenen zorlu güzergâhta yaklaşık 127,2 kilometre boyunca pedal çevirecek. Güzergâh; Manavgat, Side ve Gündoğmuş hattını kapsayan stratejik tırmanış ve sprint noktalarından oluşuyor.

Organizasyon, hem bölge tanıtımına katkı sağlamayı hem de Türkiye’nin bisiklet turizmindeki gücünü pekiştirmeyi hedefliyor. Yarış günü boyunca geçiş güzergâhlarındaki bazı yolların trafiğe kontrollü olarak kapatılması bekleniyor.

