DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 24°C
Az Bulutlu
Antalya
24°C
Az Bulutlu
Paz 27°C
Pts 25°C
Sal 24°C
Çar 24°C

Terrace Beach misafirlerini festivalle serinletti !

Antalya – Manavgat’ta hizmet veren Terrace Beach Hotel’in düzenlediği Meyve Festivali, renkli görüntülere sahne oldu. Festivalde yerli ve yabancı misafirler, muz, şeftali, nektarin, kavun ve karpuzun tadına bakmak için uzun kuyruklar oluşturdu.

ARA REKLAM ALANI

MEYVE FESTİVALİ SERİNLETTİ

Antalya’nın Manavgat ilçesinde 5 yıldızlı bir otelde düzenlenen Meyve Festivali, renkli görüntülere sahne oldu. Festivalde muz, şeftali, nektarin, kavun ve karpuzun tadına bakmak için uzun kuyruklar oluşturan otel misafirlerine yine bu meyvelerden yapılan dondurma, tatlı, pasta ve meyve suları ikram edildi. Ayrıca otelin havuzunda yüzen misafirlere buzlu meyve ikramı da yapıldı.
Şenlik havasında düzenlenen festivalde, animatörler tarafından misafirlere çeşitli gösteriler sunuldu.

‘TARIMSAL ÜRÜNLERİMİZİ TATTIRARAK TANITIYORUZ’


Otel İşletme Müdürü Aydın Özdemir, geçen yıldan bu yana festivali her ay düzenlediklerini, etkinliğin büyük ilgi gördüğünü aktardı. Misafirleri eğlendirmek adına farklı aktivitelere imza attıklarını belirten Özdemir, “Gelen misafirlerimize, Antalya´mızın çok güzel ürünlerini, tarım ürünlerimizi, hem örtü altı, hem açık üretim, hem yayla üretimi gibi birçok meyve zengini zaten biliyoruz. Biz bu bütün meyveleri harmanlayaraktan meyve festivalleri yapıyoruz. Meyve festivallerinde misafirlerimize hem farklı sunumlar yapıyoruz, hem lezzetler sunuyoruz, hem kendileriyle beraber bu işi birlikte harmanlıyoruz. O kadar hoş, keyifli bir şey yapıyoruz ki, bir yandan da serinletiyoruz. Çünkü buzlu meyvelerimiz var, işte dondurmalarımıza kadar var, işte bugün şeftali dondurması vardı. Son dönemde biliyorsunuz avakado konusunda da Manavgat´ımız çok iyi. Bizim kendi karpuzumuzu, kavunumuzu, büyük bir lezzetle yedikleri gibi şeftali de son dönemlerde çok popüler olmaya başladı. Ben şahsen bu etkinlikleri bütün otellere de tavsiye ediyorum. Hem yaz ayında bir yandan serinleme imkanları oluyor. Farklı bir ambiyans oluyor. Hem de onların bu lezzetleri tatma yani Türkiye´nin tarımdaki zenginliğini de görebiliyoruz. O açından da çok faydalı bir etkinlik yapıyoruz” dedi.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.