DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 27°C
Açık
Antalya
27°C
Açık
Pts 25°C
Sal 24°C
Çar 24°C
Per 25°C

SİDE PRENSES HOTEL’DEN BUZ PARTİSİ !

Side Prenses hotel turistleri serinletmek için havuzlara kalıp halinde buzlar bıraktı. Renkli görüntülerin oluştuğu etkinlikte turistler doyasıya eylendi.

ARA REKLAM ALANI

Turistler sıcak havada havuza atılan buzlarla serinledi

Sıcaklıkların 44-45 derecelere nem oranının ise yüzde 85´lere ulaştığı Antalya’nın Manavgat ilçesinde yerli ve yabancı turist yoğunluğu devam ederken otel yönetimleri misafirlerini serinletmenin yollarını arıyor. Side Prenses hotel turistleri serinletmek için havuzlara kalıp halinde buzlar bıraktı.


Havuzda ve çevresinde toplanan kalabalıkla birlikte renkli görüntülerin oluştuğu etkinlikte tatilciler, buz kalıplarıyla doyasıya eğlenirken, bir yandan da serinledi. DJ performansının da yer aldığı buz partisinde misafirlere, meyve ve içecek servisi yapıldı.800 litreye yakın buzlu ayran ikramında da bulunuldu.

‘Misafirlerimiz çok memnun’

Mehmet Özen( Mutfak Yöneticisi) “Havalar çok sıcak. Termometreler 35-40 dereceyi gösteriyor. Nem oranı 80-85 derece. Misafirlerimizin yoğun talebi üzerine ne yapabiliriz diye yönetim olarak oturup düşündük. Buz partisi yapalım diye karar aldık. Bunu yaz boyunca yaptık ve devam ediyoruz. Ayrıca  milli kültürümüzün bir parçası olan ayranımızı sunuyoruz. Her etkinlikte  misafirlerimize 700-800 litre kadar buzlu ayran dağıtıyoruz. Akdeniz ikliminin mevsimlik meyvelerini de sunuyoruz. Misafirlerimiz çok memnun kalıyorlar. Bundan sonra her hafta bu etkinliği yapmaya devam edeceğiz”

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.