DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 24°C
Az Bulutlu
Antalya
24°C
Az Bulutlu
Cts 25°C
Paz 27°C
Pts 25°C
Sal 24°C

SALİH ÇİFTÇİ’DEN 100. YILDA EĞİTİME DEV DESTEK!


Manavgat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Türkiye Cumhuriyeti´nin kuruluşunun 100´üncü yılı nedeniyle düzenlenen ‘100. yılda 100 öğrenciye 100 ödül’ temalı yarışmada eğitim gönüllüsü hayırsever iş insanı Salih Çiftçi, 25 öğrenciye altın, 75 öğrenciye 1000’er lira hediye çeki dağıttı.


YARIŞMALARA 52 BİN ÖĞRENCİ İŞTİRAK ETTİ

Manavgat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayırsever iş insanı Salih Çiftçi’nin sponsorluğun da Türkiye Cumhuriyeti´nin kuruluşunun 100´üncü yılı nedeniyle, 100 öğrenciye 100 ödül sloganıyla, ´Cumhuriyet´in 100´ncü Yılı Destanı´ adlı yarışma düzenlendi. İlkokul öğrencileri resim, ortaokul öğrencileri şiir ve lise öğrencileri kompozisyonlarıyla yarışmaya katıldı. Yarışmalara toplamda 52 bin öğrenci iştirak etti.

ARA REKLAM ALANI

25 ÖĞRENCİYE ALTIN, 75 ÖĞRENCİYE 1000´ER LİRA

Yarışma sonrası resim dalında 34, şiir dalında 33 ve kompozisyon dalında 33 öğrenciye düzenlenen törenle çeşitli hediyeler verildi. Kategorilerinde birinci olan öğrencilere yarım, ikincilere çeyrek, üçüncü, dördüncü, beşinci, altıncı, yedinci ve sekizinci öğrencilere gram altın hediye edildi. Diğer öğrencilerin tamamına 1000 liralık hediye çeki verildi.


‘CUMHURİYET’İN GÖLGESİNDE BÜYÜMEYE DEVAM EDİYORUZ’

Ödül töreninde gençlere seslenen iş insanı Salih Çiftçi, Cumhuriyeti’n gölgesinde birlik ve beraberlik içerisinde daha çok çalışarak, Türkiye Cumhuriyeti’nin kalkınmasına katkı sağlamaya devam edeceklerini kaydetti.
Salih Çiftçi, “29 Ekim 1923’te, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde destansı bir kurtuluş mücadelesinin ardından çok zor şartlar altında kurulan Cumhuriyetimizi, sonsuza dek yaşatabilmek için her vatan evladına büyük bir sorumluluk düşmektedir. Hiç şüphe yok ki, istiklalimizin ve istikbalimizin sembolü olan Cumhuriyetimizi korumak ve gelecek nesillere aktarmak noktasında milletimizin her ferdi aynı ruh ve kararlılığa sahiptir. Biz iş insanları olarak, yüzyıllık bir çınar olan Türkiye Cumhuriyeti’nin gölgesinde güçlü bir gelecek için birlik ve beraberlik içerisinde daha çok çalışarak, daha çok üreterek ve ülkemizin kalkınmasına katkı sağlayarak üzerimize düşen görevi yapmaya devam edeceğiz” dedi.

YAŞASIN CUMHURİYET. BAŞLASIN TÜRKİYE YÜZYILI!

Etkinlikle ilgili gazetecilere açıklamalarda bulunan hayırsever iş insanı amaçlarının Cumhuriyete sahip çıkacak olan gençleri motive etmek ve cesaretlendirmek olduğunu belirtti.
Salih Çiftçi, “Bu etkinlikte amacımız, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlerimize emanet ettiği Cumhuriyetimize sahip çıkacak ve yeni yüz yıllara taşıyacak olan evlatlarımızı bir nebzede olsa motive edebilmek. Bu bilinçle bu etkinliği düzenledik. Manavgat’ta 52 bin öğrencimizi bu etkinliğe dahil ettik. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Kaymakamlığımız ile birlikte 10 gün çalıştık. ‘100. Yılda 100 öğrenciye 100 ödül’ mottosuyla anlamlı bir tema oluşturduk. İlk 25 öğrenciye altın diğerlerine hediye çeki verdik. Cumhuriyetimiz ile ilgili bir dokunuş yapmak istedik. Yaşasın Cumhuriyet. Başlasın Türkiye Yüzyılı “ ifadelerini kullandı

ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ KENDİ ELİYLE DAĞITTI

Namık Karamancı Fen Lisesi´nde düzenlenen törende eğitim gönüllüsü Salih Çiftçi eşiyle birlikte dereceye giren öğrencilerin ödüllerini kendi elleriyle dağıttı. Öğrencilerle kısa sohbetler gerçekleştiren ve başarılarından dolayı tebrik eden Çiftçi, gençlerden Cumhuriyete sahip çıkmalarını istedi.


EĞİTİM CAMİASINDAN ÇİFTÇİ’YE TEŞEKKÜR

Hayırsever iş insanı Salih Çiftçi’ ye eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Türköz, kendisine plaket takdim etti.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Türköz “Bu etkinliğe çok kıymetli hayırseverimiz Çiftçioğlu Gurup Yönetim Kurulu Başkanı Salih Çiftçi beyefendi sponsor oldu. Ciddi anlamda da ödüller noktasında bize yardımcı oldu. Salih beye eğitim camiamız adına gönülden teşekkür ediyorum “ dedi.
Törende ödüllerine kavuşan öğrenciler Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıl dönümün de aldıkları ödüllerin kendilerini yarınlar için motive ettiğini belirterek hayırsever iş insanı Salih Çiftçi’ ye teşekkür etti.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.