DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 24°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
24°C
Parçalı Bulutlu
Cts 25°C
Paz 27°C
Pts 25°C
Sal 24°C

BAŞKAN ÖZKAN, HİZMETLERİYLE GÖNÜLLERİ ISITIYOR!

A+
A-

İBRAHİM ÖZKAN: ÖNCELİĞİMİZ GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ

Gönül Belediyeciliği anlayışı ile toplumun her kesiminin yanında olan Akseki Belediyesi soğuk kış günlerinde vatandaşlarını yalnız bırakmıyor. Akseki Belediyesi sosyal yardım işleri müdürlüğü ekipleri ihtiyaç sahibi ailelere ve üniversite öğrencilerine yakacak odun yardımında bulunuyor. Market alışveriş kartı veriyor. Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan ‘Akseki’de kimse yalnız değil’ dedi.

ARA REKLAM ALANI


HEM GÖNÜL HEM DE HİZMET BELEDİYECİLİĞİ

Hizmet belediyeciliği ve gönül belediyeciliğini tek bir çatı altında birleştirerek harmanladıklarını kaydeden Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan, “Gönül belediyeciliği, kimsesizlerin kimsesi olmak, vatandaşa dokunmak ve gönle girmek anlamına gelen bir belediyecilik anlayışıdır. Bu kavram Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesiyle başlattığı ve zirveye taşıdığı bir belediyecilik ruhunu ifade eder. Gönül belediyeciliği, sadece temizlik, asfalt, yeşil gibi hizmetler sunmakla kalmayıp, aynı zamanda insanların hayatına dokunmak, onların sorunlarını dinlemek, çözüm üretmek, samimi ve dürüst olmak, şeffaf ve katılımcı bir yönetim sergilemek gibi unsurları da içerir. Gönül belediyeciliği, belediye başkanlarının halktan kopmadan, onlara hizmet etmeyi bir görev değil, bir gönül borcu olarak görmesidir. Bizim de amacımız hem gönül hem de hizmet belediyeciliğidir” dedi.


ÖZKAN: BELEDİYE GÜCÜNÜ HALKTAN ALIR

Belediyeciliğin halkla içe içe yapılması gerektiğinin altını çizen Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan, “Belediye gücünü halktan alır. Ürettiği ve hayata geçirdiği projelerle vatandaşların gönlüne dokunur. Akseki Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden beri gönüllere ve kalplere dokunmayı sürdürüyoruz. Yaşlı, engelli, kimsesiz ve ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında, onlara aile sıcaklığında hizmet vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

‘TÜRKİYE YÜZ YILINA YAKIŞIR PROJELER’

Akseki’de hayata geçirdikleri projelere değinen Özkan, “Kreş ve Gündüz Çocuk Bakımevi projemizi hayata geçirdik. Kentimize kazandırdığımız düğün salonu ile gençlerimizin mutluluklarına ortak olduk. Bir yıl boyunca yapılacak düğünleri ücretsiz hizmete sunduk. Yarınlarımız öğrencilerimize çanta ve kırtasiye ürünleri desteği sunduk. Geleceğimizi emanet ettiğimiz gençlerimizin yanı sıra büyük delikanlılarımızı da unutmadık. Ellerini öptük, sofralarına ortak olduk, tecrübe ve hayır dualarını aldık. Zorluklarla yürünen patika yollar bugün araç girer hale geldi. Sanatsal ve kültürel etkinliklerimize halkımız büyük rağbet gösterdi. Kadir Turgut yöresel ürünler satış ve gözleme çadır yerini vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Mustafa Duruk mesire alanını hizmete sunduk. Fırın projemizi hayata geçirdik. Türkiye yüzyılına yaraşır projelerimizi Akseki’mize kazandırmaya devam ediyoruz” dedi.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.