DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 24°C
Az Bulutlu
Antalya
24°C
Az Bulutlu
Paz 27°C
Pts 25°C
Sal 24°C
Çar 24°C

Antalya’nın En İyisi, La’Vera Restaurant & Bar

Best Of Antalya, 2023 yılının en iyi markalarını belirledi. Yaklaşık 3 ay önce hizmete açılan La’Vera Restaurant, Antalya’nın en iyi lezzet markası ödülünü aldı.

ARA REKLAM ALANI

Geceye yıldız yağdı!

Zeynep Dizdar, Faruk K en hareketli şarkılarıyla geceye renk kattı. Yeşilçam’ın unutulmaz isimlerine ilgi büyüktü. Katılımcıların alkışlarından çiçeği burnunda Antalya’nın en iyi lezzet noktası seçilen La’Vera’ da nasibini aldı.

Best Of Antalya 2023

Best Of Antalya ödül töreni hafta sonuna damga vurdu. Antalya’nın en iyileri belli oldu. Kent’e değer katan iş insanları ödüllerini ünlü oyuncu Özlem Yıldız’ın elinden aldı.

‘Bu ödülün anlamı çok büyük’

 3 ay gibi kısa bir sürede kalitesini geniş kitlelere duyurmayı başaran La’Vera Restaurant’ın genç girişimcisi için alınan ödülün anlamı büyük. Doğukan Özer: “Burada güzel bir organizasyon planlanmış ve bu organizasyona bizi de dahil etmişler. Bu ödülün anlamı kesinlikle benim için çok yüksek. La’Vera Restaurant olarak, Lara Hotel’in sponsorluğunda yeni bir sektöre adım attık. Güzel bir yerlere geldiğimizi düşünüyorum. Daha iyi yerlere nasıl getirebiliriz tamamen bizim amacımız bu. Sağ olsunlar böyle güzel bir organizasyonda bize de yer verdiler. Demek ki adımızı duyurabilmişiz. Güzel noktalara güzel yerlere ismimizi duyurabilmişiz. Umarım bu devam eder bu şekilde. Burada ödüle layık görülen herkese sonsuz başarılar diliyorum. Herkesin gönlündeki umarım gerçekleşir”

‘Hedefimiz Türkiye çapında aynı başarıyı yakalamak’

Orijinal ve enteresan mimarisi, enfes lezzetleri ve  uçsuz bucaksız Akdeniz manzarasıyla La’Vera, nın 3 aylık başarı hikayesinde alınan ödül,  şimdilik buzdağının sadece görünen kısmı. Doğukan Özer:La’Vera Restaurant şuanda Antalya çapında inşallah en kısa sürede Türkiye çapında aynı başarıyı yakalarız. Sesimizi inşallah çok daha yukarılara duyururuz. Temennimiz bu yönde. Ufaktan başladık. Umarım daha nice 20 seneler daha nice 50 seneler aynı başarıyı sürdürür ve bizden sonraki kuşaklara aktarma imkanımız olur. Başarılarımızın devamı gelsin istiyoruz”

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.