DOLAR 32,2584
EURO 34,7652
ALTIN 2.387,60
BIST 10.267,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 24°C
Az Bulutlu
Antalya
24°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 26°C
Pts 25°C
Sal 24°C

ANTALYA’NIN EN İYİLERİ BELİRLENDİ

Antalya’nın en iyileri belli oldu. İş ve sanat dünyasına onlarca başarılı ismin ödül aldığı gecede Nashira City Resort’e ödül yağdı.

BEST OF ANTALYA 2023

Best Of Antalya, iş ve sanat dünyasının parlayan yıldızlarını Nashira City Resort’te buluşturdu. Gecede yeni networkler işbirlikleri ve markalar arası gönül köprüleri kurdu. Mehmet Kefli ve Samet Arslan ortaklığında bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Best Of Antalya ‘da kentin en iyi markaları ödüllendirildi.

ARA REKLAM ALANI

NASHIRA CITY RESORT’E ÖDÜL YAĞDI

Gecede Nashira Hotel ve iştiraklerine ödül yağdı. Antalya’nın en iyilerinin belirlendiği gecede Nashira Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aydoğan, Bir Nashira iştiraki olan Coffestainer sahibi Ezgican Aydoğan ve Nashira City Resort Hotel Genel Müdürü İrfan Özdemir’e Best Of Antalya ödülü takdim edildi. Ödülleri otel genel müdürü İrfan Özdemir, ünlü oyuncu Özlem Yıldız’ın elinden aldı.

KENTİN EN İYİLERİ ÖDÜLLERİNİ NASHİRA’DA ALDI

Kentin bayrak isimlerinin yoğun ilgi gösterdiği dev organizasyona ev sahipliği yapan Nashira City Resort bir büyük organizasyondan daha yüz akıyla çıktı. Best Of Antalya gala gecesine ilk kez ev sahipliği yapan Nashira City Resort Hotel katılımcılardan tam not aldı.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.