DOLAR 32,5583
EURO 34,8869
ALTIN 2.429,72
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 28°C
Az Bulutlu
Antalya
28°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 26°C
Cum 26°C
Cts 27°C

Zabıta teşkilatı 193 yaşında

ANTALYADAILYNEWS

A+
A-

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 193. yıl dönümünü Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen törenlerle kutladı. Şehir turunun ardından Zabıta personeli Başkan Muhittin Böcek’i makamında ziyaret etti. Başkan Böcek, zabıtaların son derece önemli bir görevi yerine getirdiğini belirterek Zabıta Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümünü kutladı.

ARA REKLAM ALANI

BAŞKAN BÖCEK ZABITA TEŞKİLATININ KURULUŞUNU KUTLADI

Zabıta Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümü nedeniyle Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen törende, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, Kepez, Muratpaşa, Konyaaltı, Aksu ve Döşemealtı ilçeleri zabıta müdürlükleri Atatürk anıtına çelenk koydu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından konuşma yapan Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Muharrem Kavurkacı, Antalya’da yaşam kalitesini yükseltme ve iyileştirme, mutlu ve huzurlu bir kent yaşamı sunma gayretiyle Zabıta Teşkilatı olarak çalışmalarına fedakarca devam ettiklerini söyledi.

BAŞKAN BÖCEK’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Törenin ardından resmi araçlarla şehir turu yapan zabıta ekipleri ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Muharrem Kavurkacı Kepez, Muratpaşa, Konyaaltı, Aksu ve Döşemealtı ilçeleri zabıta müdürleri de hazır bulundu.

Zabıta Teşkilatı’nın bu önemli gününü kutlayan Başkan Böcek, zabıtaların özellikle gıda denetimleriyle insan hayatı için çok önemli bir görev üstlendiğini belirtti. Başkan Böcek “Sizler üniformalarınızla gittiğiniz yerlerde bizleri, belediye başkanı arkadaşlarımızı ve ilçelerinizi temsil etmektesiniz. Bir taraftan insanlarımızın canını malını korumaya çalışırken bir taraftan da insanlarımızın sağlıklı yaşayabilmeleri için denetimler yapıyorsunuz. Bunun için sizlere teşekkür ediyor ve görevinizde başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretin sonunda Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Muharrem Kavurkacı Başkan Böcek’e Zabıta personeline verdiği manevi destek için teşekkür ederek, çiçek takdim etti.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.