DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 27°C
Açık
Antalya
27°C
Açık
Paz 26°C
Pts 25°C
Sal 25°C
Çar 24°C

YAPIPEN’İN İFTAR SOFRALARI 28’İNCİ KEZ KURULDU

ARA REKLAM ALANI

Yapıpen İş Dünyasını İftarda Buluşturdu

YAPIPEN Group, Manavgat’ta bulunan Çamlık Düğün Sarayı’nda 28. Geleneksel İftar yemeğini başarıyla gerçekleştirdi. Şirketin Genel Müdürü Bayram Ali Yüksel’in ev sahipliğinde düzenlenen etkinlik, Manavgat protokolü, iş ortakları ve personel ailelerini bir araya getirdi. YAPIPEN Group Genel Koordinatörü Zafer İşler’in konuşmasıyla Ramazan ayının önemi vurgulanırken, katılımcılar kadir gecesi ve ramazan bayramını kutladı.

YAPIPEN Group, geniş bayilik ağı ve yenilikçi tasarımlarıyla sektördeki yerini her geçen yıl sağlamlaştırıyor

YAPIPEN Group, PVC profil, kapı, pencere ve panjur imalatında öncü bir şirket olarak, Penhouse, Baywin ve Baysun Panjur, WORLDDOOR markalarıyla Türkiye genelinde ve yurt dışında tanınıyor. 1989 yılında %100 yerli ve milli sermayeyle kurulan şirket, kalite standartlarını CE ve ISO 9001-2008 belgeleriyle kanıtlamış ve enerji verimliliği, yaşam konforu ve güvenlik konularında müşterilerini bilgilendirmek için belirli aralıklarla seminerler düzenliyor. Bayram Ali Yüksel liderliğinde YAPIPEN Group, geniş bayilik ağı ve yenilikçi tasarımlarıyla sektördeki yerini her geçen yıl sağlamlaştırıyor.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.