DOLAR 32,3352
EURO 35,1622
ALTIN 2.243,90
BIST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 19°C
Gök Gürültülü
Antalya
19°C
Gök Gürültülü
Çar 20°C
Per 20°C
Cum 17°C
Cts 18°C

Vali Yazıcı, Altyapıda yapmamız gerekenler var !

AKTOB’un Geleneksel Temmuz ayı buluşmasının ana gündemi Antalya’nın altyapı yatırımlarıydı. Antalya Valisi Ersin Yazıcı ‘Daha yapmamız gerekenler var’ dedi.

ARA REKLAM ALANI

Antalya’nın dünyaya sunduğu turizm hizmetini kalitelileştirmek adına yapılması gerekenler olduğuna dikkate çeken Vali Ersin Yazıcı, Antalya Büyükşehir belediyesi ve Asat başta olmak üzere gayret içerisindeyiz dedi.

ALTYAPIYAYA TOPLAM 5 MİLYAR 112 MİLYON LİRA

Antalya’nın alt yapı yatırımlarına bu güne değin 1 milyar 580 milyon lira yatırım yaptıklarını kaydeden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek , önümüzdeki süreçte 3 milyar 331 milyon lira daha yatırım yapacaklarını söyledi.

KAMUOYU OLUŞTUALIM!

Oymapınar barajı dumanlı kaynağı ve Köprüçayı su kaynaklarını yeteri kadar kullanamadıklarını belirten Başkan Böcek boşa akan çayların suyunun değerlendirilmesi adına turizm yatırımcılarından kamuoyu oluşturulması noktasında destek istedi.

KÜLTÜR MERKEZİ ENGELİ

Alanya da hayati öneme sahip arıtma tesisinin bir başka konuma taşınamaması ve genişleme imkanının da olmaması nedeniyle kapasite arttırımı planladıklarını söyleyen Başkan Böcek , ancak bunun için Alanya Belediyesinin bu alanda yapmayı planladığı kültür merkeziden vazgeçmesi gerektiğini kaydetti

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.