DOLAR 32,5865
EURO 34,8497
ALTIN 2.499,00
BIST 9.699,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 23°C
Az Bulutlu
Antalya
23°C
Az Bulutlu
Cum 21°C
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C

Umut Pide’en Hijyen uyarısı

ANTALYADAILYNEWS

HİJYEN ÇOK ÖNEMLİ!

Manavgat Kaymakamlığınca, çocuklar ve gençlerin huzur ve güven içinde bir eğitim öğretim yılı geçirebilmesi için okul ve çevresindeki iş yerlerine sıkı denetim yapılacağı açıklandı.Manavgat’ta öğrencilerin en sık ziyaret ettiği lezzet duraklarından olan Umut Pide’nin sahibi Halis Düzgün denetimlerin çok önemli olduğunu belirtti.

ARA REKLAM ALANI

ÖĞRENCİ VE VELİLERİN AKININA UĞRUYOR

Manavgat’ta her eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte daha çok öğretmen, veli ve öğrencilerin akınına uğrayan mekanların başında Umut Pide geliyor. Birçok okulun yakınında ve geçiş noktasında bulunan Umut Pide’ de okulların açılmasıyla birlikte hem menüsünü hem de fiyatlarını öğrenciye göre ayarlıyor. “Öğrencilerimiz bizim geleceğimiz” olduğunu belirten Umut Pide’nin işletme sahibi Halis Düzgün, “Sağlıklı nesiller yetiştirmek için sağlıklı besinler tüketmemiz gerekiyor. Umut Pide olarak hijyen koşullarından asla taviz vermiyoruz” dedi.

HİJYENİK DÖNER AYRAN 10 LİRA

Bütün ürünlerinde olduğu gibi tavuk döneri de hijyen koşulları dahilinde kendileri yaptıklarını ve ayran ile birlikte öğrencilere 10 liradan verdiklerini kaydetti.

‘ÖĞRENCİLER HEPİMİZİN GELECEĞİ’

Kendi öğrencilik yıllarını bir türlü unutamadığını belirten Halis Düzgün, “Benimde çocuğum var.Bazen öğrencinin harçlığı yetmeyebiliyor.Benimde öğrenciliğimde bakıp ta yiyemediğim anlar oldu.Parasının olmadığını hissettiğim öğrencilere ben ısmarlıyorum.dedi

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.