DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 22°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
22°C
Parçalı Bulutlu
Paz 23°C
Pts 24°C
Sal 27°C
Çar 25°C

ULUSLARARASI FUTBOL TURNUVASI HANECUP SONA ERDİ

ANTALYADAILYNEWS

Antalya’nın Manavgat ilçesinde çeşitli yaş gruplarında 38’i yabancı 43 takımın katıldığı 3’üncü Uluslararası Futbol Turnuvası HaneCup sona erdi. Manavgat’ın Kumköy Turizm Merkezi’nde 27 Ekim de başlayan turnuvada U10, U11, U12, U13, U14 ve U16 kategorilerinde aralarında Beşiktaş, Antalyaspor, Manavgat Belediyespor, Lokomotiv Moskova, Lokomotiv Taşkent, FC Lyon’un da bulunduğu 43 takımdan 600 sporcu mücadele etti.

ARA REKLAM ALANI

 2004 ve 2011 arasında doğan geleceğin futbol yıldızlarının katıldığı turnuva 3 Kasım’da sona erdi. Turnuvada dereceye giren takımlar son gün düzenlenen Gala gecesinde kupalarına kavuştu.

Başarılı bir turnuva gerçekleştirdiklerini belirten The Game Agency Pro Yönetim Kurulu Başkanı Alexsey Schepinov , “ Önümüzde ki yıl nisan ayında 2 farklı turnuva düzenleyeceğiz. Çok daha fazla takımları turnuvaya dahil etmeye çalışıyoruz. Nisan ayında düzenleyeceğimiz turnuvalarda başta Almanya olmak üzere İsviçre, Danimarka ve Rusya’dan bir çok takımın katılmasını planlıyoruz.”dedi.

Turnuvanın oldukça çekişmeli geçtiğini belirten Mad Sports Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Ali Dersinlioğlu, “Bu sene turnuvaya Türkiye’den az takım katıldı. Turnuvamızda daha çok yabancı takımlar ağırlıktaydı. Turnuvaya katılan takımların ülkelerinin süper lig takımları olduğundan oldukça çekişmeli mücadeleler oldu. Beşiktaş turnuvada üçüncü oldu. Turnuvada 7 ülkeden toplam 43 takımı ağırladık. Bu bizim için yeterli değil. Nisan ayında düzenleyeceğimiz turnuvalarda daha çok Avrupa takımlarını Türkiye’ye getirebilmek için çalışıyoruz. Nisan ayında ki ilk turnuvamızın tarihini 01-08 Nisan olarak kararlaştırdık. Aynı ay içerisinde ikinci turnuvamızı da 16-23 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlemeyi planlıyoruz.” dedi.

7 ülkeden toplam 43 takımın kıyasıya mücadelesine sahne olan turnuvada farklı yaş guruplarında birinci olan takımlar şöyle.

2004-2005 Gurup : DFC Sochi

2006 Gurup : Lokomotiv Moskova

2007 Gurup : Antalyaspor

2008 Gurup A :   Altyn Tac

2008 Gurup B : Lokomotiv Perovo

2009 Gurup : Lokomotiv Moskova

2010-2011 Gurup : DFC Sochi

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.