DOLAR 32,5431
EURO 34,8206
ALTIN 2.432,77
BIST 9.707,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Az Bulutlu
Antalya
26°C
Az Bulutlu
Per 25°C
Cum 25°C
Cts 28°C
Paz 29°C

Interfresh 2018 Antalya

AntalyaDailyNews

ARA REKLAM ALANI

 

Türkiye’nin ihracat Projesi İnterfresh 2018 açıldı

Hedef ihracat,yer,tarımda ve turizmde Türkiye’nin başkenti Antalya.

Türkiye’nin Yaş meyve sebze ihracatını artıracak interfresh 2018  Yaş Meyve Sebze, Depolama, Ambalaj ve Lojistik İhtisas Fuarı açıldı.

Sektörün tüm paydaşlarını bir arada buluşturan fuar yabancı alım heyetlerinin de yoğun katılımına sahne oldu.

Fuar’ın açılış töreninde konuşan Antalya Büyük şehir belediye başkanı Menderes Türel, İnterfresh Fuarı’nın  Antalya’yı dünyada hak ettiği konuma daha fazla yaklaştıracağını kaydetti.

Yüzde elli daha ucuz

Antalya Valisi Münir Karaloğlu ise tarımsal üretim ve ihracatta lojistiğin önemine dikkat çekti. Karaloğlu Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB)  ile Türk Hava Yolları kargo ile imzalanan anlaşmayı önemsediğini kaydetti. Münir Karaloğlu ,bugün ihracat yapan firmalarımız Türk Hava Yolları kargo ile imzalan anlaşma ile yüzde elli daha ucuza ürünlerini hedef ülkelere taşıyabildiklerini söyledi.

Fuar Antalya Expo Center’da düzenleniyor.

23 ülkeden 500’den fazla alım heyeti katılıyor. 5 ülkenin Ankara Büyükelçisi fuar için Antalya’da bulunuyor.

İnterfresh 2018 fuarı’nı ulusal ve uluslararası basın yakından takip ediyor.

23 farklı ülkeden 500’den fazla alım heyeti Antalya’da buluştu.

İnterfresh 2018 fuarı ülkemizde üretim ve ihracatı artırmak, dünyada tarım sektöründe gelişen teknolojileri yakından takip edebilmek ,yeni üretim biçimlerini, yeni ürünleri sektörün tüm paydaşlarına tanıtmayı amaçlıyor.Fuara alım heyeti gönderen ülkeler, Moldova, Rusya, Özbekistan, Kazakistan, Romanya, Makedonya, Arnavutluk, İran, Irak, İngiltere, Almanya, İtalya, Yunanistan, Bulgaristan, Letonya, Ukrayna, Lübnan, Ürdün, Suudi Arabistan, Katar, Yemen, Libya ve Cezayir.

20 Ekime kadar açık kalacak INTERFRESH 2018 Fuarı’nda alanında kendini kanıtlamış 100’e yakın yüzde yüz yerli ve milli firma,ürün ve hizmetlerini sergiliyor.

Antalya Video Haber ve İçerik Hizmetleri için Antalya Daily News, kaliteli içerik ve kaliteli görsel hizmeti sunar.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.