DOLAR 32,9348
EURO 35,7935
ALTIN 2.520,71
BIST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 38°C
Açık
Antalya
38°C
Açık
Cts 38°C
Paz 38°C
Pts 38°C
Sal 36°C

TÜRKİYE ÖDÜLÜ AKRA HOTELS’TEN

Akra Hotels, ABD kanalı CBS tarafından yayınlanan reality-yarışma programı The Amazing Race’in 33. sezonu için dünyadaki 6 durak noktası ödülünden biri olmaya hak kazandı.

A+
A-

2001 yılından bu yana ABD’de yayınlanan, 51 Emmy Ödülü adaylığından 15’ini kazanan ve her sezonda yaklaşık 10 milyon seyirciye ulaşan The Amazing Race bu sene 5 Ocak’ta 33. sezonu ile izleyicilerin karşısına çıkıyor.

ARA REKLAM ALANI

THE AMAZING RACE HAKKINDA

Her sezonun 11 bölümden oluştuğu yarışmada 11 çift mücadele ediyor. Yarışma 12 ayağa bölünmüş olup, her bir ayakta, çiftlerin sınırlı bir bütçeyle seyahat edip; ipuçlarını çıkararak, fiziksel ve zihinsel görevleri yerine getirerek, belirlenen durak noktalarına ulaşmaları gerekiyor. Her bir durak noktasına ilk ulaşan çifte “durak noktası ödülü” olarak konaklamalı tur hediye ediliyor, son ulaşan çift ise yarışmadan eleniyor. Yarışmanın son ayağını tamamlayan ilk çift 1 milyon ABD dolarının sahibi oluyor.

Türkiye’den Akra Hotels; yarışmanın durak noktalarının sponsorluğunu üstlendiği ve her yıl dünyanın farklı şehirlerinden 6 otel ve destinasyon belirlediği Travelocity tarafından yapılan elemeler sonucunda “durak noktası ödülü” olarak seçildi.

Durak noktasına ilk ulaşan çift, Akra Hotels’te konaklamanın yanı sıra; Kekova’da kano ile Batık Kent gezisi, Teleferik ile Tahtalı Dağı’na çıkış ve Antalya Kaleiçi turu ödüllerinin sahibi olacak.

Antalya’nın çeşitli yerlerinde dolaştığı ve Akra Hotels’de mola verdiği, Travelocity’nin çok gezeni The Roaming Gnome ile ekrana gelecek 7.bölüm, 9 Şubat’ta ABD’de yayınlanacak.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.