DOLAR 32,5540
EURO 34,9597
ALTIN 2.449,32
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 25°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
25°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 27°C
Sal 26°C

Otellerde işgücü piyasasına taze kan

Side Star Hotelleri Isparta Eğirdir Nafiz Yürekli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile “Mesleki Eğitimde İş Birliği Protokolü’’ imzaladı.

Isparta İl Milli Eğitim Binası toplantı salonunda düzenlenen imza töreniyle duyurulan iş birliği, turizm sektöründe öğrencilere mesleki beceriler kazandırmayı ve nitelikli insan kaynağını artırmayı hedefliyor. Protokole Isparta İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur ile Commodore Elit Hotel adına Mali işler Müdürü Hamit Nur Hayıl, Side Star Hotels adına Otel Müdürü Serkan Ateş ve İnsan Kaynakları Müdürü Cemalettin Akgöllü imza attı.

ARA REKLAM ALANI

MESLEKİ EĞİTİMDE İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ

‘’Mesleki Eğitimde İş Birliği Protokolü’’ ile öğrencilere Side Star Hotels bünyesinde yoğunlaştırılmış staj imkanı sağlanacak. Bu iş birliğiyle lise öğrencilerinin eğitim gördükleri süre boyunca turizm sektörünü daha yakından tanımaları ve sektörün ihtiyaçları doğrultusunda yetişmiş olarak mezun olmaları amaçlanıyor. Öğrenciler mezun olmadan turizm sektöründe iş ve sektör deneyimi kazanma olanağı bulacak.

Cemalettin Akgöllü – Side Star Hotels İnsan Kaynakları Müdürü

MEZUN OLMADAN İŞ İMKANI

İş birliği ile ilgili açıklama yapan Side Star Hotels İnsan Kaynakları Müdürü Cemalettin Akgöllü, “Meslek Edinme Protokol ile Isparta Eğirdir Nafiz Yürekli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Alanı ve Konaklama Seyahat Alanı’ndan yaklaşık 60 öğrenci beş aylık tam zamanlı stajyer olarak faaliyet alanında uygulamalı eğitim alma imkânı yakalayacak. Bu sayede öğrenciler mezun olmadan turizm sektöründe iş ve sektör deneyimi kazanma olanağı bulacak. Sorumluluk sahibi çalışma hayatı sunmayı hedefleyen Side Star Hotels, turizm sektörünün ihtiyaç duyduğu nitelikli işgücünün yetiştirilmesi için okul ve sektör iş birliğinde bulunarak mesleki ve teknik eğitimi geliştirmeyi hedefliyor.’’ dedi.

Serkan Ateş – Side Star Hotels Otel Müdürü

HEDEF NİTELİKLİ İŞGÜCÜ

Side Star Hotels Otel Müdürü Serkan Ateş ise ‘’Turizmde mesleki eğitime destek vermekten gurur duyan Side Star Hotels olarak, kurulduğumuz günden bugüne üst düzeyde donanımlı otellerle ve alanında yetkin bir ekiple, sektörde öncü iş birlikleri yaparak, ülkemiz ve bölgemiz için istihdama katkı oluşturuyoruz. Öğrencilerimizin yeterliliklerini arttıracak bu staj programının, nitelikli iş gücü kaynağı yaratmanın ve iş dünyasına değer kazandırmanın heyecanını ve memnuniyetini yaşıyoruz‘’ diye aktardı.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.