DOLAR 32,5094
EURO 34,8327
ALTIN 2.490,54
BIST 9.550,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 23°C
Az Bulutlu
Antalya
23°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C

TGF Genel Başkanı ANTALYA’DAN SESLENDİ

ANTALYADAILYNEWS

A+
A-

TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca “Anadolu basını oksijen çadırından bir an önce çıkarılmalıdır” Vali Karaloğlu, “Yerel basın demokrasilerin temel güvencesidir” dedi

ARA REKLAM ALANI

MÜCADELEMİZ SÜRECEK

TGF Genel Başkanı Karaca, beraberinde Rize Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Faik Bakoğlu, TGF Yüksek İstişare Kurulu Üyeleri Çetin Güprol ve Erdoğan Kahya ile Antalya Gerçek Gazetesi Genel Yayın Müdürü İbrahim Akkaya ve Antalya Gündem Gazetesi Sahibi Cem Çon’la birlikte Vali Karaloğlu’nu makamında ziyaret etti. TGF’nin kuruluş amacı ve bugüne kadar yaptıkları çalışmaları anlatan Karaca, “Basının sorunlarının çözümü noktasında çalışmalırımızı sürdürüyoruz. Son günlerde icra ilanlarının kaldırılması için yapılmakta olan çalışmalardan vazgeçilmesi için mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Başkan Karaca, Basın İlan Kurumu’nun yeniden uygulamaya koyduğu ‘Borcu yoktur’ uygulamasının da yerel basına büyük darbe vuracağını sözlerine ekledi. “Anadolu basını içinde bulunduğu oksijen çadırından bir an önce çıkarılmalıdır” dedi.

“YEREL BASIN HALKIN SESİDİR”

Vali Karaloğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, basın sektöründe dernek, federasyon ve konfederasyon kuruluşlarının çokluğuna dikkat çekerek, sektörde birlik ve beraberlik sağlanması gerektiğini dile getirdi. Yerel basının medya içindeki gücünün önemini vurgulayan Karaloğlu, “Yerel basın demokrasilerin temel güvencesidir. Yerel basın yol gösterici ve halkın sesidir. Bu misyonun yerine getirilmesinde de meslek örgütlerine önemli görevler düşmektedir” şeklinde aktardı.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.