DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 24°C
Az Bulutlu
Antalya
24°C
Az Bulutlu
Paz 27°C
Pts 25°C
Sal 24°C
Çar 24°C

Sözen veda etti!

ARA REKLAM ALANI

‘BENDEN BURAYA KADAR’

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 2009 yılında başladığı ve 3 dönemdir yürüttüğü göreviyle ilgili ‘Bitmeyen hikaye Manavgat. Hizmette 15 yıl Toplantısı’nda önümüzdeki dönem aday olmayacağını ‘Benden bu kadar’ diyerek açıkladı. 

‘ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEM ADAY DEĞİLİM’

Başkan Sözen kararını gözyaşları içerisinde açıkladı: “Benden buraya kadar. Önümüzdeki dönem aday değilim. Size hizmet etme, sizlerle bu yolu yürüme imkanı verdiğiniz için minnet duyuyorum sizinle. Bir tek hayalim var; bu toplumun önünde bu toplumun değerleri noktasında haykıramayan, bu toplumun elinden alınanlar doğrultusunda haykıramayan insanlar değil cesaretle kendini yetiştirmiş yürekli her zaman halkın önünde yanında arkasında olabilecek tavrını koyabilecek kendini yetiştirmiş dirayetli genç insanlara bu toplumun ihtiyacı var. Bizde yaşımızı aldık. Bende 60 yaşına geldim arkadaşlar. Benden müsaade ederseniz bu kadar. Sizlerden helallik istiyorum. Beni bağışlayın.  Biz de bir ana evladından bu görevi devraldık. Bizden sonra da sizin teveccühünüzle sizin doğru tespitlerinizle sizin sağlıklı kararınızla hakikaten kendini yutturan değil, bu toplum için çalışabilecek bir insanı seçeceksiniz ve bu topluma hizmet edecek. Ben tekrar hakkınızı helal etmenizi istiyorum. Bir şeyi daha söylüyorum, çok cüzi bir avuç içi kadar insana da bu verdiğim onurlu mücadele sürecinde bana verdikleri eziyetten dolayı asla hakkımı helal etmediğimi ifade etmek istiyorum. Çok azınlıkta cüzi bir kesim insan bunlar. Onlar kendilerini biliyor. Manavgat’a borçluyum.  Manavgat bana böylesine onurlu bir görevi üç dönem yaşattı. Hayatım boyu çocuklarıma bunu miras olarak bırakacağım. Teşekkür ediyorum.”

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.