DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 25°C

SİDE KARAVAN’A YOĞUN TALEP

Bir otele bağlı kalmadan özgürce tatil yapmak ve bunu 365 güne yaymak isteyen kişilerin tercihi karavan. Antalya’da karavan üretiminin güvenilir adresi Side Karavan’ın satışları son iki yılda dört kat arttı.

MOTOKARAVAN’A YOĞUN TALEP VAR

Bütün dünyada pandemiyle birlikte yükselen karavan akımı, milyarlarca dolarlık bir hacme ulaşırken, Türkiye’de üreticiler talebe yetişemedi. Side Karavan’ın satışları son iki yılda dört kat arttı.

ARA REKLAM ALANI

MOTOKARAVANA DÖNÜŞÜM ÇOK DAHA HESAPLI

Bir motokaravan 65 günde üretiliyor. Çekme karavanlarda bu süre 25 güne kadar inebiliyor. Türkiye’de ruhsatlı ve plakalı olmak üzere 220 bin civarında karavan ve motokaravan olduğu tahmin ediliyor. 2020’de 3 bin olan toplam karavan üretimi 2021’de 10 kata kadar çıktı. Sıfır bir motokaravanın maliyeti 100 bin avro civarında.  Ancak hafif ticari aracın motokaravana dönüşümü Antalya’da bu rakamın neredeyse dörtte biri.

ANTALYA’DA ÜRETİYOR AVRUPAYA SATIYOR

Antalya’nın motokaravan üretiminde en dikkat çeken markası Side Karavan , yılların mobilya firması pandemiyle birlikte rotasını karavan üretimine çevirdi. Bugün Side Karavan’ı tercih edenlerin çoğunu gurbetçiler oluşturuyor.

Şahin Akçay – Side Karavan & EROX

HAYALİ ANTALYA’DA GERÇEKLEŞTİ

Şahin Akçay da Side Karavan’ı tercih eden onlarca gurbetçiden biri. Üstelik yurt dışında ve yurt içerisinde görüştüğü yüzlerce firmadan sonra.Aracını Side Karavana teslim eden Akçay Avrupa’da motokaravan mevzuatı ve TÜV kuralları dahil tek tek isteklerini anlatıyor.  Sözleşmesini imzalıyor ön ödemesini yapıyor Antalya tatilini bitirdikten sonra Amsterdam’a dönüyor.2 ayın ardından hayali Türk turizminin başkenti Antalya’da gerçeğe dönüşüyor.

Ahmet Ali Gök- Şahin Akçay

SİDE KARAVAN VE EROX GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRDİ

Ticaretin altın kurallarını Ahi Evran kültürüyle harmanlayarak iki yılda motokaravan üretiminde güvenirliğin adresi olan Side Karavan’ın istikrarlı yolculuğu Cumhuriyetimizin 100. yılında dünya markası Erox’la yaptığı anlaşmayla taçlanıyor. Bugün Side Karavan ve EROX karavan üretimi ve  karavan turizmi alanında güçlerini birleştirdi.

 

 

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.