DOLAR 32,2933
EURO 34,8008
ALTIN 2.393,05
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 24°C
Az Bulutlu
Antalya
24°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 26°C
Pts 25°C
Sal 24°C

Semih Esen’in yeni yıl mesajı

2023’ün başta Türkiye olmak üzere tüm dünyada eşit paylaşım ve insanca yaşamanın yılı olmasını dilediğini belirten Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, tüm olumsuzluklara rağmen asla umutların yitirilmemesi gerektiğini vurguladı.

Başkan Esen yeni yıl mesajında şu cümlelere yer verdi;

ARA REKLAM ALANI

“2023 yılını yeni umutlarla karşılamaya hazırlanıyoruz. Yeni ve güzel başlangıçların yaşanacağı bir yıl olmasını gönülden dilerim. Gençlerimizin, emekçilerimizin yüzünün daima güldüğü, hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği ve kadınların eşit bir şekilde yaşamını sürdürdüğü bir yıl olsun. Yurttaşlarımızın, umutlarını her daim diri tutması için yeni yılda da var gücümüzle hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Yaptığımız görev itibariyle toplumumuzu her açıdan hak ettiği taşıma gayretinden ödün vermiyoruz. Bu bilinç ile çalışıyor, yurttaşlarımızın hayatını kolaylaştırıyoruz.

Diğer yandan ekonomik olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Ancak şunu da çok iyi biliyoruz ki her karanlığın sonunu bekleyen bir aydınlık vardır. İnanıyorum ki bu zor günleri çok yakın bir zamanda atlatacağız. Daima halkımızın yanında olacağız. Daima adaleti savunacağız. Böylece milletin kazandığını ve güzel günlerin geldiğini hep birlikte göreceğiz. Yeter ki umudumuzu yitirmeyelim.

Güzel temenniler ile karşıladığımız yeni yılın ülkemize ve tüm insanlığa; barış, huzur, refah ve mutluluk getirmesini diliyor, tüm yurttaşlarımızın yeni yılını kutluyorum.” 

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.