DOLAR 32,3310
EURO 35,0618
ALTIN 2.285,03
BIST 8.986,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 25°C
Açık
Antalya
25°C
Açık
Cum 27°C
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 24°C

Şampiyonların Müdürü Şerafettin Avcı

Usta gazeteci bu haftaki köşe yazısını Manavgat’ın genç, tecrübeli ve en idealist eğitimcilerinden A Kalite Özel Eğitim Kurumu’nun kurucusu Şerafettin Avcı’ya ayırdı. Gelendost Avcı’ya ‘Şampiyonların Müdürü’ diye seslendi

A+
A-

ŞERAFETTİN AVCI ve A KALİTE..

Başarı öyküsünün en önemli ayaklarından biri hayal dünyasının zenginliğidir.

ARA REKLAM ALANI

Yıllar önce çocuklarımın eğitimi nedeniyle tanıdım öğretmen Şerafettin Avcı’yı,

1 Ağustos 1981 tarihinde Ramazan bayramının bereketi ile dünyaya  gözlerini Gebece köyünde açtı. Şerafettin AVCI Çocuk  yaşlarda hayallerini gerçeğe dönüştürmek adına yaşama “MERHABA” derken, yıllar sonra Türk eğitim camiasına katılarak ahlaklı, bilgili, kültür seviyesi yüksek ATATÜRKÇÜ nesle faydalı bir öğretmen olmayı hedefliyordu.

Üniversite yıllarında hem öğrenci, hem de bir dershanede öğretmenlik yaparak mesleğe stajla başladı.

Hem okullu, Hem de alaylı bir öğretmen adayı olarak Manavgat’ın ilk kurumsal dershanesinde Türkiye birinciliğine imza atarak hayallerinin ilk basamağında başarılı olmanın keyfini yaşıyordu Şerafettin Avcı..

Daha sonra yine Manavgat’ın ilk kurumsal okulunda 9 yıl yöneticilik tecrübesi ile sanat, spor, robotik ve akademik dallarda başarıdan, başarıya koşarak adını “Şampiyonların Müdürü” olarak Manavgat’a altın harflerle yazdırdı..

Dedik ya; başarı öyküsünün ardında hayal dünyası geniş olmalı insanın diye…

Başarıdan,  Başarıya dur, durak demeden, yorulmadan koşan Avcı’nın hayalleri bitmemişti.

Söz vermişti kendisine “Bir gün gelecek benimde kurumsal bir eğitim dershanem olacak” diye..

Hatta yıllar önce hayalini gerçekleştirmek adına kuracağı eğitim merkezinin amblemini kafasında tasarlamış bir dostunun desteği ile “A KALİTE” kağıt üzerinde amblem olarak ilk adımını atmıştı..

Belki o dönemler kağıt üzerindeki ambleme bazıları gülüp geçivermişti.

Şerafettin Avcı ise inanmıştı bir kez hayali gerçek olmalı ve geleceğin şampiyonlarını A KALİTE yetiştirmeliydi.

Nitekim öyle de oldu kuruluşunun ilk yılında rekor öğrenci sayısı, deneyimli eğitimci kadrosu ile Manavgat’ta bir ilke imza atmanın haklı gururunu tüm A KALİTE ailesi hep birlikte yaşadı ilk yıl altın dönem olarak sona ermişti.

Manavgat birincisi, ilk iki yüzde dört derece, ilk binde dört derece ,ilk on binde 17 derece, ve en önemlisi Türkiye 31.si Emre Koç ile ülke genelinde ismini duyurmayı başardı A KALİTE Özel Eğitim kursu..

Hayalleri ve mücadelesi devam ediyor Avcı’nın hedefte Manavgat ve Türkiye şampiyonları var diyor ve şöyle konuşuyor Şerafettin Avcı;

“A Kalite gençliğe, A Kalite öğretmenlerimize, A Kalite velilerimize bu süreçte bizimle yürüdükleri için minnettarım. Her zaman söylemişimdir. Bizi iki şey istediğimiz hedefimize ulaştırır. Disiplin ve çalışmak A KALİTE çok yakın gelecekte dünya markası olacaktır bizi izlemeye devam edin. Gözünüz, kulağınız A KALİTE’DE olsun”.

 Ne diyelim; Şerafettin Avcı hocam yolun açık olsun

Bugüne dek gerçek olan hayallerin gelecekte daha da büyüsün.

Haydi kalın sağlıcakla..

Her şey yüreğinize göre olsun..

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.