DOLAR 32,4643
EURO 34,6970
ALTIN 2.435,69
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 27°C
Sal 25°C

OKUDAN’DAN “MANAVGAT’I BİRLİKTE DEĞİŞTİRELİM” ÇAĞRISI!

Prof. Dr. Süleyman Okudan, Cumhur İttifakı’nın Manavgat Belediye Başkan Adayı olarak, seçim kampanyası boyunca Manavgat’ı birlikte değiştireceklerini vurguluyor. Okudan’ın öne çıkan vaatleri arasında, Manavgat’a doğalgaz getirme, sosyal konut projeleri, ve şehri il yapma gibi büyük hedefler bulunuyor.

ARA REKLAM ALANI

Manavgat’ı İl Yapma Çağrısı

Okudan, Manavgat’ın il olması gerektiğini ve bunun için seçmenlerden destek istiyor. Siyasi görüş ayrılıklarını bir kenara bırakarak Manavgat için birlik olma vurgusu yapıyor.

Manavgat Üniversitesi Kurulacak

 Eğitim alanında ise, Okudan’ın Konya Selçuk Üniversitesi’nde edindiği deneyimlerle Manavgat Üniversitesi’ni kurma sözü veriyor. Bu üniversitenin, dünya bilim çevrelerince tanınan bir marka olacağını belirtiyor.

Manavgat Tıp Fakültesi

Sağlık alanında ise, Manavgat’a bir tıp fakültesi hastanesi kurma planlarından bahsediyor. Konya Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi’ndeki tecrübelerini Manavgat’a taşıyacağını ve hizmetlerin aksamayacağını ifade ediyor.

Sosyal Konut Projeleri

Ekonomik vaatler arasında, Manavgat’ın yüksek kiralar ve konut sıkıntısına çözüm olarak sosyal konut projeleri öne çıkıyor. Okudan, daha önce Konya Selçuk Üniversitesi’nde benzer projeleri başarıyla yürüttüğünü ve bu deneyimini Manavgat’a taşıyacağını söylüyor.

Doğalgaz Vaadi

Okudan, Manavgat’a doğalgaz getirme sözü veriyor ve bunu yapacağımız ilk iş olarak nitelendiriyor. Bu hizmetin bir ihtiyaç olduğunu ve komşu şehirlerde mevcut olan bu hizmetin Manavgat’ta da olması gerektiğini belirtiyor.

Geçmiş Başarılarına Vurgu

Seçmenlere geçmişteki başarılarına bakarak değerlendirme yapmalarını öneren Okudan, Konya Selçuk Üniversitesi’nde rektörlük yaparken üniversiteyi Türkiye sıralamasında ilk ona taşıdığını ve sosyal konut projeleri gerçekleştirdiğini hatırlatıyor.

101 Proje ile Manavgat’ı Değiştirme Sözü

Okudan, Cumhuriyetin 100. yılında Manavgat için 101 proje ile halkın karşısına çıkacaklarını söylüyor. Bu projelerle Manavgat’ın her alanında iyileştirmeler yapmayı hedeflediklerini ve ortak akıl ile başarıya ulaşacaklarını ifade ediyor.

Seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte, Okudan’ın vaatleri ve geçmişteki başarıları, Manavgat seçmenleri için önemli bir değerlendirme kriteri olacak.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.