DOLAR 32,5051
EURO 34,6418
ALTIN 2.492,57
BIST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 23°C
Az Bulutlu
Antalya
23°C
Az Bulutlu
Per 23°C
Cum 20°C
Cts 22°C
Paz 22°C

Noman Enhoş: Daha çok çalışacağız…!

A+
A-

MHP’DE YOĞUN ZİYARETÇİ TRAFİĞİ

Başkan Enhoş ve  MHP ilçe yönetiminin geçen bir ayda ziyaretçi trafiği yoğundu. MHP İlçe Başkanı Noman Enhoş bir yandan yeni yönetimiyle ziyaretler gerçekleştirirken diğer yandan diğer yandan gelen ziyaretçileri ağırlandı.

ARA REKLAM ALANI
Manavgat MHP İlçe Kongresi 20 Eylül 2020

‘ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ’

Son olarak Manavgat Ziraat Odası yönetimini kabul eden Başkan Enhoş Manavgat’ta daha geniş çapta bir birliktelik sağlamak istediklerini kaydetti.Başkan Enhoş Manavagat’ta yerel ve genel seçimlerde partimizi daha başarılı kılmak için elimizden geleni yapacağız dedi.

Noman Enhoş-MHP Manavgat İlçe Başkanı

ÖNCELİĞİMİZ MANAVGAT’IN MENFAATLERİ

Gerek ülkemizde gerekse Manavgat’ta ki gelişmeleri yakından takip ettiklerini kaydeden Başkan Enhoş, Manavgat’ın menfaatleri noktasında hedeflerine emin adımlarla yürüdüklerini söyledi

Başkan Noman Enhoş ve Mhp İlçe Yönetimi
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.