DOLAR 34,2589
EURO 36,9739
ALTIN 3.031,69
BIST 8.748,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Per 27°C
Cum 28°C
Cts 27°C
Paz 26°C

Niyazi Ünal; O Her Zaman Yüreğimizde!

25 Mayıs tarihinde bypass ameliyatı sonrası yaşamını yitiren AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol için Külliye Camii’nde Mevlid-i Şerif okutuldu ve dualar edildi. Erol, yaklaşık 3,5 yıllık ilçe başkanlığı süresince Manavgat’a pek çok eğitim kurumunun kazandırılmasına ön ayak olmuştu. Vefatının ardından vekaleten görevi devralan Niyazi Ünal, Ahmet Ali Erol’u Manavgat sevdalısı bir dava arkadaşı olarak anarak, ‘O her zaman kalbimizde, yüreğimizde hatıralarını yaşatacağız’ dedi.

ARA REKLAM ALANI

Mevlid-i Şerif Okutuldu

25 Mayıs ta geçirdiği bypass ameliyatı sonrası vefat eden AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol için Külliye Camiinde Mevlid-i Şerif okutuldu. Dualar edildi. Ak Parti Manavgat ilçe teşkilatınca düzenlenen programda Cuma namazının ardından Külliye Camisinin bahçesinde katılımcılara yemek ikram edildi.

Niyazi Ünal – Ak Parti Manavgat İlçe Bşk. Vk.

Ünal: O Her Zaman Kalbimizde!

Ahmet Ali Erol’un vefatının ardından vekaleten görevi devralan Niyazi Ünal, Manavgat sevdalısı bir dava arkadaşını kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Ünal, “O her zaman kalbimizde yüreğimizde hatıralarını yaşatacağız” dedi.

Eğitim Gönüllüsüydü

Ahmet Ali Erol, 8 Şubat 2021’de dönemin Manavgat İlçe Başkanı Yusuf Halimoğlu’nun AK Parti Antalya İl Yönetim Kurulu’na seçilmesi sebebiyle genel merkez tarafından ilçe başkanlığına getirilmişti. Erol, yaklaşık 3,5 yıllık ilçe başkanlığı süresince kente pek çok eğitim kurumunun kazandırılmasına ön ayak olmuştu. Turizmci ve avukat olan Ahmet Ali Erol, evli ve bir kız çocuk babasıydı.

Çok Sayıda Vatandaş Katıldı

Mevlid-i Şerif programına AK Parti Antalya Milletvekilleri Tuba Vural Çokal, Mustafa Köse ve İbrahim Ethem Taş, Manavgat Kaymakamı Adil Karataş, Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefı Kara, AK Parti Antalya İl Başkam Ali Çetin, Manavgat Müftüsü Abdullah Eroğlu, Manavgat Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Deniz, Stk temsilcileri, siyasiler, bürokratlar, eski gol krallarından Tanju Çolak’ın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı

.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.