DOLAR 32,4221
EURO 34,8287
ALTIN 2.398,58
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 29°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
29°C
Parçalı Bulutlu
Cum 25°C
Cts 22°C
Paz 26°C
Pts 26°C

Nashira, Şampiyonlarını ödüllendirdi

Antalya’da dünya şampiyonası eleme turuna hazırlanan bisikletçiler ödüllendirildi

Antalya’da düzenlenecek Nirvana Gran Fondo dünya serisinde yarışacak Nashira Bisiklet Takımı sporcuları için tanıtım toplantısı düzenlendi.

ARA REKLAM ALANI

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde Nashira City Resort otelde düzenlenen toplantıya, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Nashira Bisiklet Takımı sponsoru Nashira Otel Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aydoğan ile takım sporcuları Ali Rıza Fırıncı, Ataman Şekerci ve Harun Türünz katıldı.

2023 yılı içinde katıldıkları yarışlarda derece alan sporcular altın ile ödüllendirildi

Toplantıda gazetecilere açıklama yapan Muratpaşa Belediye Ümit Uysal, bisikletin dünyada popüler bir spor olduğunu ve ülkemizde ciddi sporcuların yetiştiğini belirterek, Antalya’da Nashira Bisiklet Takımı’nın büyük başarılar elde ettiğini söyledi.

Belediye olarak sporculara destek vermeye çalıştıklarını anlatan Başkan Uysal, “Antalya’mızı ülkemizde ve dünyanın birçok yerinde temsil eden bu bisiklet takımımızı ve sporcularını bugüne kadar elde ettiği başarılardan dolayı kutluyorum. Takıma desteklerinden dolayı da Hüseyin Aydoğan beye çok teşekkür ediyorum. Sporcularımızda başarılarının devamını diliyorum” dedi.

‘Altın Sporcular’ altınla ödüllendirildi

İş insanı Hüseyin Aydoğan’da, sporcuların ulusal ve uluslararası yarışlarda elde ettikleri derecelerden dolayı tebrik ederek, “altın sporcular” olarak nitelendirdiği sporcuları da altınla ödüllendirmek istediklerini ifade etti.

‘Takım olarak çok iyi dereceler aldık’

Takım kaptanı sporcu Ali Rıza Fırıncı ise desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Uysal ile iş insanı Hüseyin Aydoğan’a teşekkür etti.

Bu yıl katıldıkları 13 yarışın tamamında derece ile döndüklerini dile getiren Fırıncı, “Ben kendim 13 yarışın 11’inde birinci, ikisinde 2.ci oldum. Diğer arkadaşlarımızda hep derece aldılar. Takım olarak çok iyi dereceler aldık.” dedi.

Sporcu Haran Türünz de çok yorucu ve sıkı biri sezon geçirmelerine rağmen yarışlardan hep derece ile döndüklerini belirterek, yurt dışında Türkiye’yi milli sporcu olarak temsil ettiğini söyledi.

‘Danimarka’da yapılacak olan dünya şampiyonasına katılıp derece ile dönmek istiyoruz’

Sporcu Ataman Şekerci’de önümüzdeki hafta pazar günü yapılacak olan dünya şampiyonası elemesi yarışına hazırlandıklarını dile getirerek, “Bizim yılda hedeflediğimiz en önemli iki yarış var. Birisi Türkiye şampiyonası diğeri ise dünya şampiyonası elemesi. Bütün çalışmalarımızı bunun için yapıyoruz Gran Fondo dünya serisi için hazırız, pazar gününü bekliyoruz. Geçen yılda yine Antalya’da yapılmıştı. Bu yarışta 2 sporcumuz derece alıp İskoçya’da yapılan Dünya Şampiyonası’na hak kazanmıştı. Bu yılda dünya şampiyonasına puan veren eleme yarışında derece alıp önümüzdeki yıl Danimarka’da yapılacak olan dünya şampiyonasına katılıp derece ile dönmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Nirvana Gran Fondo Dünya Serisi Antalya’da gerçekleşecek

Nirvana Gran Fondo Dünya Serisi, 16-19 Kasım’da bisiklet turizmi temasıyla Antalya’da gerçekleştirilecek. Yarışmaya 36 ülkeden bin 500 sporcunun katılması bekleniyor. Amatör yol bisiklet yarışı olan Nirvana Gran Fondo Dünya Serisi, uzun parkur 98 kilometre, kısa parkur 66 kilometre, zamana karşı 20 kilometre etaplarının yanı sıra 66 kilometre para bisiklet parkurundan oluşuyor.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.