DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 22°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
22°C
Parçalı Bulutlu
Paz 23°C
Pts 24°C
Sal 27°C
Çar 25°C

MZO, MANAVGAT’I TARIMDA KENETLEDİ

Manavgat tarımının amiral gemisi ziraat odası kentin tarımsal potansiyelini arttırma noktasında çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Rasim Metin önderliğin de oda yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet kentte bir dizi ziyaretler gerçekleştirerek tarım sektörünün sorunları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

A+
A-

BAŞKAN METİN BAŞARILAR DİLEDİ

ARA REKLAM ALANI

Manavgat Ziraat Odası yönetiminin ilk durağı, İlçe Sağlık Müdürlüğüne atanan Op.Dr.Mehmet Deniz di. Yeni görevinde başarılar dileyen başkan Metin ve beraberindeki heyetin diğer ziyaret noktaları ise kongre süreçlerini  tamamlayarak mazbatalarını alan  ilçedeki siyasi parti başkanları oldu.

Manavgat Ziraat Odasının İlçe Sağlık Müdürlüğü Ziyareti

 ‘NAZİK ZİYARETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM’

İyi Parti Manavgat ilçe Başkanı Hatice Avcı, MZO yönetiminin ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada Manavgat’ın tarımsal faaliyetleri ve çiftçilerimizin sorunları hakkında istişarelerde bulunduk. Nazik ziyaretlerinden ve hediyelerinden dolayı teşekkür ediyorum dedi.

Manavgat Ziraat Odası’nın İyi Parti Ziyareti

‘BU ZİYARETLER ÖNEMLİ’

MHP Manavgat ilçe başkanı Noman Enhoş ise MZO Yönetiminin ziyaretinden duyduğu mutluluğu şu cümlelerle paylaştı. “ Bu ziyaretler gerçekten olması gerekiyor. Ziraat Odası Başkanımızla ziraat ve çiftçilerimiz ile ilgili sorunların çözümü noktasında yapılabilecek çalışmalar hakkında sohbetlerimiz oldu. Önümüzdeki süreçler de birbirimize destek olmaya Manavgat’ımız için elimizden geldiğince katkıda bulunmaya çalışacağız.” dedi.

Manavgat Ziraat Odası’nın Milliyetçi Hareket Partisi Ziyareti

‘MANAVGAT’A ESER BIRAKMAK İSTİYORUZ’

Manavgat Ziraat Odası yönetiminin son durağı Manavgat çiftçisinin sorunlarının çözümü noktasında kapısını en fazla aşındırdığı Ak Parti ilçe başkanlığıydı. Manavgat Ziraat Odası Başkanı ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Ak Parti İlçe Başkanı Yusuf Halimoğlu; “ İlçemizin ziraat ve tarımla alakalı sorunlarını ele aldık. Daha öncede belirttiğim gibi Manavgat’ın tarımını çok önemsiyorum. Tarım sektörünün önemi pandemiyle birlikte bir kat daha arttı. Manavgat’ta hizmet konusunda sadece öncü değil pas pas da olacağımı defalarca belirttim. Bugün de aynı düşüncedeyim. Manavgat’a yatırımlar ile alakalı kısa bir zaman içerisinde Ankara ziyaretlerimiz de olacak. Birlikte Manavgat’a bir şeyler kazandırma çabasındayız. Manavgat’a eser bırakma çabası içerisindeyiz.”

Manavgat Ziraat Odası’nın Ak Parti Ziyareti

‘HER TÜRLÜ FEDEKARLIĞA HAZIRIZ DEDİLER’

Günün sonunda gerçekleştirdikleri ziyaretleri değerlendiren Manavgat Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin: “Öncelikle bizlere zaman ayırdıkları için çok teşekkür ediyoruz. Oldukça verimli ziyaretler gerçekleştirdik. Manavgat tarımıyla ilgili ne yapılması gerekiyorsa elimizi taşın altına sokarız dediler. Manavgat tarımının gelişmesinde , Manavgatlı üreticinin ürünlerinin değerlendirilmesi konusunda her türlü fedakarlığa hazırız dediler. Kendilerine bir kez daha çok teşekkür ediyorum” dedi

Rasim Metin / Manavgat Ziraat Odası Başkanı

Manavgat Ziraat Odası Yönetimi gerçekleştirdiği ziyaretlerde Manavgat Ziraat Odası Zeytin Yağı Fabrikasında Manavgat’ın zeytinlerinden üretilen kendi markası zeytinyağını hediye etti.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.