DOLAR 32,5289
EURO 34,9614
ALTIN 2.425,71
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Az Bulutlu
Antalya
26°C
Az Bulutlu
Per 25°C
Cum 25°C
Cts 27°C
Paz 29°C

MUSTAFA AKSOY: Kandil’e mi Bahar Getireceksiniz?

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Antalya Milletvekili Adayı Mustafa Aksoy, Manavgat – Yayla Mahallesinde Manavgatlılara seslendi. Hedefinde millet ittifakı vardı. Seçim afişlerinde tarih yazacağız diyen İYİ Parti’ye, yeniden tarih yazmanıza gerek yok! Ecdadımız bundan yüz yıl önce silinmemek üzere bir tarih yazmıştır derken CHP’ye ise Kandil’e mi bahar getireceksiniz diye sordu.

ARA REKLAM ALANI

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Antalya Milletvekili Adayı Mustafa Aksoy Manavgat – Yayla Mahallesi mitinginde şu ifadeleri kullandı.

 TARİH YAZMANIZA GEREK YOK!

“Sokakta çıktığınız zaman araçlarda billboardlarda televizyonlarda haber reklamlarında, her yerde bir şey görüyorsunuz. Bir siyasi parti diyor ki, az kaldı tarih yazacağız diyor. Ben Yörükler diyarı Manavgat’tan onlara seslenmek istiyorum. Sizin tarih yazmanıza gerek yok. Geçmişiyle övündüğümüz onur ve gurur duyduğumuz yüce Türk milleti, ecdadımız bundan yüz yıl önce silinmemek üzere bir tarih yazmıştır diyorum. Bize düşen asli görev ise aziz şehitlerimizin kanlarıyla bir daha silinmemek üzere yazılmış olan Türk tarihine, şanlı tarihimize bugünün nesilleri sadece sahip çıkacaktır. O sebeple onlara diyoruz ki Manavgat’tan sizin tarih yazmanıza gerek yok. Eğer sizin o işbirlikçilerinizle ebedi Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk düşmanlığı yapan milletlerle, devletlerle, şer odaklarıyla bir olmanız münasebetiyle bu aziz millet işte o zaman bir tarih yazar. Yoksa sizin yazılmış olan, silinmeyecek olan anlı ve şanlı tarihimizi yeniden yazmanıza gerek yok diye Manavgat’tan bu meydandan seslenmek isterim”

KANDİLE Mİ BAHAR GETİRECEKSİNİZ ?

“Bir siyasi parti meydanlarda, billboardlarda, platformlarda yazıyor. Yine baharlar gelecek diyor. O da az kaldı diyor. Baharlar getireceğiz diyor. 4 yıl önce yapılan yerel seçimlerde Mart’ın sonu bahar demişlerdi. Ey mübarekler martın sonundan bahar gelmedi. Cumhuriyet Halk Partisi’nin yerel yönetimlerde kara kışı hala devam etmektedir. Bunun da altını samimiyetle çizmek istiyorum. Şimdi yine baharlar gelecek derken baharlar getireceğiz derken siz neyin baharını getireceksiniz? Yayla Mahallesi’nden seslenmek istiyoruz. Baharlar gelecek derken Kandile mi bahar getireceksiniz? Baharlar getireceğiz derken. Özgürlük naraları attığımız Selahattin Demirtaş’a mı bahar getireceksiniz? Ahmet Türk çıkıyor diyor ki eğer bizim desteklerimizin üzerine istediklerimizi yapmazsanız sizlere hesap soracağız diyor. Sırrı Sakık çıkıyor. Ne diyor? Özgürleştireceğiz diyor. Selahattin’e özgürlük getireceğiz diyor. İmralı’nın kapılarını kıracağız diyor. Bunlara diyorum ki bu aziz millet size geçit vermeyecektir”

BİR DÜŞÜNÜN!

“Kazanımlarımızın devam etmesi gerekiyor. Sırasıyla ifade etmek isterim. Hızlı trenleri bir düşünün. Hemen hemen her vilayetteki şehir hastanelerini bir düşünün. Yerli ve milli araçlarımızı düşünün. SİHA’ları düşünün. İHA’ları düşünün. Kendi Atak helikopterlerimizi bir düşünün. Savunma sanayisindeki atılımları bir düşünün. Bütün şehirlerimizdeki ilime, bilime, teknolojiye önem veren üniversitelerimizi bir düşünün. Yine bir düşünün ki IMF’ye boyun eğmeyen başkalarından icazet almayan, kendi öz varlıklarıyla dünyaya meydan okuyan bir Türkiye Cumhuriyeti devletini düşünün”

DEVLET OLMADAN MİLLET OLMAZ!

“Devlet olmadan, millet olmaz, millet olmadan, devlet olmaz diyorum. Bu devletin devamlılığı ve milletin bekası noktasında 14 Mayıs seçimlerine gittiğinizde milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan’a bir oy istiyorum kıymetli hemşehrilerim. 1969’dan günümüze anlı şanlı mazisiyle 7/24 aziz milletimizle hemhal olan Milliyetçi Hareket Partisi’nin muhterem genel başkanı Devlet Bahçeli’ye bir helal oyunuzu istiyorum”

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.