DOLAR 32,4494
EURO 35,0400
ALTIN 2.324,05
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cum 26°C
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 24°C

Muratpaşalı çocuklar barış için söyleyecek

ANTALYADAILYNEWS

Muratpaşa Belediyesi, 1 Eylül Dünya Barış Günü’nü tüm çocuklarıyla birlikte söyleyeceği şarkılarla kutlayacak. Muratpaşa Belediyesi Gençlik Orkestrası’nın sahne alacağı kutlamalar 1 Eylül Pazar saat 18.00’de Ziya Gökalp Kent Parkı’nda başlayacak. Kutlamalara Muratpaşa Belediyesi’nin bugün sayıları 5 olan kreşlerinden, Ermenek, Zeytinköy ve Memurevleri mahallelerinde bulunan destek eğitim kurs merkezleri ve Gençlik Merkezi’nden çocuklar ve gençler katılacak.

ARA REKLAM ALANI

ARANJMAN ŞARKILAR

1 Eylül Dünya Barış Günü’nde sahne alacak Muratpaşa Belediyesi Gençlik Orkestrası da Değirmenönü Kültür ve Sanat Merkezi’nde bu özel konser için provalarına başladı. Şef Furkan Üstündağ yönetimindeki gençlik orkestrası, Dünya Barış Günü’nde bir çok dilde seslendirilmiş aranjman parçalardan oluşan bir repertuar üzerine çalışıyor.

BAŞKAN UYSAL’DAN DAVET

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Türkiye’nin de parçası olduğu coğrafyada tüm olumsuzluklara rağmen barış damarının çok güçlü attığını söyledi. Dünya barışına katkı koyan insanların yaşadığı bir coğrafyada bulunduklarını belirten Başkan Uysal,  “Bizim coğrafyamızdan barışa katkı koyan en büyük insan ‘Yurtta sulh dünyada sulh’ diyen Mustafa Kemal Atatürk’tür. Yunus Emre, Mevlana, Hacı Bektaş Veli gibi değerlerimiz dünya barışına katkı sunmuştur” diye konuştu.


Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal

Muratpaşa’da coğrafyaya kök salmış böylesine güçlü bir insan sevgisini takip etmeyi ve yaşatmayı büyük bir görev olarak gördüklerini belirten Başkan Uysal, “Yine anlamlı bir günde, 1 Eylül Dünya Barış Günü’nde, Muratpaşa’dan tüm çocuklarımızla birlikte coğrafyamızda ve dünyamızda yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen yan yana, omuz omuza olacağız. Tüm komşularımızı da bu etkinliğin parçası olmak, birlikte şarkılar söylemek için etkinliğimize bekliyoruz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.