DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 22°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
22°C
Parçalı Bulutlu
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 27°C
Çar 25°C

MİNA TARIM’DAN SEZON MORALİ

ANTALYA DAILYNEWS

A+
A-

MİNA TARIM LANSMAN GECESİ

Mina Tarım otellerin satın alma müdürleri ve mutfak şeflerini lansman gecesinde buluşturdu. Mina tarımın Manavgat Melas restoranda düzenlediği  lansman gecesine Antalya’nın farklı noktalarında hizmet veren otellerin satın alma müdürleri ve mutfak şefleri katıldı.2019 sezonu öncesi moral depoladı..

ARA REKLAM ALANI

Gecede sahne alan sevilen sanatçı Cihan Arman kimi zaman hareketli kimi zaman ise romantik şarkılarıyla otel yöneticilerine müzik dolu keyifli anlar yaşattı. Arman’ın birbirinden güzel şarkıları davetlilerden bol bol alkış aldı.

HEP BİRLİKTE DAHA İYİ NOKTALARA

Mina Tarımın lansman gecesinde turizmcilere seslenen ilk isim Mina tarımın satış ve pazarlama müdürü M. Ali Çakmakçı idi..

Davetliler hoş geldiniz diyen Çakmakçı “Sizlerin desteğiyle daha iyi noktalara hep birlikte geleceğiz” dedi. Mina sebze meyvenin çok iyi bir ekip kurduğunu kaydeden çakmakçı sezon öncesi yoğunluğa rağmen lansman gecesinde kendilerini yalnız bırakmayan turizmcilere teşekkür etti. Çakmakçı yeni bir oluşum içerisinde olan Manavgat satın alma müdürleri platformuna Mina Tarım olarak her zaman destek olmaya hazır olduklarını söyledi.

MANAVGAT OTEL SATIN ALMA MÜDÜRLERİ PLATFORMU

Gecede Manavgat otel satına alma müdürleri platformu adına Commodore Elit Hotel satın alma müdürü Ali Mustafa Bulut söz aldı. Bulut, Mina Tarıma gece için teşekkür etti. Manavgat otel satın alma müdürleri olarak geceye katılanlara da teşekkür eden Bulut. Mina Tarıma ve meslektaşlarına başarılı bir sezon geçirmeleri temennisinde bulundu.

TECRÜBE,YÜKSEK KALİTE,DEVAMLILIK,STANDART ÜRÜN

Davetlilere seslenen son isim Mina Tarım yönetim kurulu başkanı Ali Ataş’tı. Geceye katılanlara teşekkür eden Ataş’ın gündeminde otel satın alma müdürlerinin sezon öncesi iskonto talepleri vardı. Tarımsal ürünlerde girdi maliyetlerinin önemine dikkat çeken Ataş “Tecrübe, yüksek kalite, devamlılık ve standart ürün. Mina tarımın en önemli başarı anahtarı” olduğunu hatırlattı. Ali Ataş, Mina tarım olarak dün olduğu gibi bundan sonrada hem üreticimizin hem de otelcilerimizin yanında olmaya devam edeceklerini kaydetti. Ali Ataş davetlilere başarılı bir turizm sezonu diledi.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.