DOLAR 32,3658
EURO 34,9484
ALTIN 2.325,25
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 25°C
Sal 23°C

Memleket’te Bayram Coşkusu

Memleket Partisi Manavgat İlçe Teşkilatı Ramazan Bayramının ikinci Gününü bayramlaşmaya ayırdı. Manavgat İlçe Başkanı Ali Sazan’ın ev sahipliğinde ilçe binasında düzenlenen programa İl Başkanı Ramazan Deniz ve Serik ilçe Başkanı Ali Kurt’ta katıldı.

Memleket Partisi Manavgat İlçe Teşkilatı Ramazan bayramı dolayısıyla ilçe binasında bayramlaşma merasimi gerçekleştirdi. İl Başkanı Ramazan Deniz ve Serik İlçe Başkanı Ali Kurt’unda hazır bulunduğu programda partililere seslenen Manavgat İlçe Başkanı Ali Sazan Manavgat’ta üye sayılarının çığ gibi büyüdüğünü söyledi.

ARA REKLAM ALANI

Memleket Bayramlaştı

Ali Sazan, “2023’e adeta bir düğün şöleni havasında hazırlanıyoruz. Manavgat’ın hak ettiği hizmetleri alabilmesi için mücadele ediyoruz. Gerek genel merkezimizle gerekse il başkanlığımızla koordineli bir şekilde hareket ediyoruz. Üye sayımız her geçen gün hızla artıyor. Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce’ye kentimizde büyük bir teveccüh var. Bu gün bayramlaşma amacıyla bir aradayız. Antalya İl Başkanımız Sayın Ramazan Deniz aramızda, Serik İlçe Başkanımız Sayın Ali Kurt burada. Kadın kolları başkanımız ve parti yöneticilerimizle birlikte Memleket partisine gönül vermiş vatandaşlarımızla bayramlaşıyoruz. Bu atmosferi Allah’ın izniyle 2023’e hep birlikte taşıyacağız” dedi.

Güçlü Bir Türkiye Hedefliyoruz!

Ali Sazan, “2023’te Memleket Partimizin en önemli hedefi, daha adil daha barışçıl, savaşların olmadığı, insanların ölmediği, ekonomik sıkıntıların geride kaldığı güçlü bir Türkiye hedefimiz var. Tüm kadrolarımızla birlikte Genel başkanımız Sayın Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı seçmek için büyük bir mücadele içerisindeyiz dedi.

Ali Sazan – Memleket Partisi Manavgat İlçe Başkanı

Üye Sayımız Çığ Gibi Artıyor!

Ali Sazan, “Vatandaşlarımızın Memleket Partisi’ne ilgisi çok fazla. Üye olmak isteyen vatandaşlarımız genellikle internet sayfalarımızı  tercih ediyor. Partimizin iletişim numaraları üzerinden bizlere de 7/24 ulaşabiliyorlar. Bizler devamlı sahada partimizin hedeflerini vatandaşlara anlatıyoruz. Çarşıda pazarda mahalle mahalle sokak sokak dolaşıyoruz” şeklinde konuştu.

Muharrem İnce, Antalya’ya Gelecek!

Ali Sazan, “Henüz kurulumu tamamlanmayan ilçelerimiz var. Oluşumların tamamlanması noktasında il başkanımız Sayın Ramazan Deniz’in yoğun gayretleri var. İlçe teşkilatlarımız tamamladığında açılışlarını yapmak ve yangın bölgelerindeki son durumu yerinde incelemek amacıyla genel başkanımızın sayın Muharrem İnce’nin Antalya ziyareti olacak”

Muharrem İnce- Ali Sazan

Doğum Günün Kutlu Olsun Sn. Genel Başkanım!

Memleket Partisi Manavgat İlçe Başkanı Ali Sazan  4 Mayıs 1964 te doğan Genel Başkanları Muharrem İnce’nin doğum gününü ise şu mesajla kutladı. “Bizi bu düzenin değişeceğine inandıran, bize umut veren Sn. Genel Başkanımız Muharrem İnce’nin doğum gününü kutlar, nice sağlıklı, mutlu yaşlar dileriz”

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.