DOLAR 32,4223
EURO 34,7489
ALTIN 2.433,88
BIST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Az Bulutlu
Antalya
26°C
Az Bulutlu
Çar 25°C
Per 26°C
Cum 22°C
Cts 22°C

Memleket Partisi sahada !

Memleket Partisi Manavgat ilçe örgütü yaklaşan genel seçimler öncesinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

A+
A-

Memleket Partisi Manavgat ilçe Örgütü yaklaşan genel seçimler öncesinde çalışmalarına hız verdi. Esnaf ziyaretlerinin yanın sıra sivil toplum örgütlerinin başkanları ile de bir araya gelen Memleket Partisi Manavgat ilçe örgütü, gün içinde de Cumhuriyet meydanında stant çalışması yaparak Memleket Partisine üye olmak isteyenlerin üyelik işlemlerini gerçekleştiriyor.

ARA REKLAM ALANI

Cumhuriyet Meydanı – Manavgat

ESNAF ZİYARETLERİMİZ SÜRECEK

Memleket Partisi Manavgat İlçe Başkanı Ali Sazan yaptıkları çalışmalarla ilgili “ Her fırsatta esnaflarımızla ve halkımızla birlikte olmaya çalışıyoruz. Onların taleplerine ses olabilmek için, sıkıntılarını ilgililere duyurabilmek için gayret sarf ediyoruz. Bu bağlamada Taşağıl dan başlayarak, Gündoğdu,Çolaklı, Sarılar ve Yukarı hisar mahallelerinde faaliyet gösteren esnaflarımızı ziyaret ettik. Sarılarda Pazarcı esnafımızın sorunları ile hemhal olduk. Pazara çıkan vatandaşlarımızla sohbet etme fırsatı yakaladık. Kış aylarının başlaması ile birlikte esnafında, vatandaşında durumu yürekler acısı, hayat pahalılığı ve enflasyon insanlarımızı canından bezdirmiş durumda 20 yıllık AKP iktidarı Türkiye’yi cehenneme çevirdi” dedi.

SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİNİ ÖNEMSİYORUZ.

 Başkan Ali Sazan Memleket Partisinin geçen hafta yaptığı sivil toplum örgütleri ziyaretlerine de değindi. Sivil toplum örgütlerinin demokratik bir toplum için çok önemli olduğunun altını çizen başkan Ali Sazan “ Memleket Partisi Manavgat İlçe Örgütü olarak sivil toplum örgütlerimizi ziyaret ettik. Manavgat’ta yaşanan gelişmeler ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Sivil toplum örgütleri demokratik bir toplum olabilmenin en temel şartıdır. Demokratik anlamda gelişmiş uygar toplumlara baktığımız zaman sivil toplum örgütlerinin ve meslek kuruluşu odalarının hayatın içinde çok etken, çok belirleyici olduklarını hemen görürsünüz. Sivil toplum örgütleri geniş halk kitlelerinin sesini ve sıkıntısını ilgililere en kolay şekilde duyurabileceği platformlardır. Bu nedenle sivil toplum örgütlerinin varlığını ve toplum içindeki işlevlerini çok önemli buluyoruz. dedi.

Ali Sazan – Memleket Partisi Manavgat İlçe Başkanı

GELECEĞİMİZİ GERİ ALACAĞIZ.

Cumhuriyet Meydanında haftanın belirli günleri stant çalışması yapan Memleket Partisi Manavgat ilçe örgütü Başkanı Ali Sazan “ Memleket Partisine gönül vermiş arkadaşlarımız ile birlikte Türkiye’nin içinde bulunduğu duruma dikkat çekmek hem de memleket Partisi ailesini büyütmek için stant çalışması yapıyoruz. Büyük bir özveri ile stant çalışmasına katkı sağlayan arkadaşlarıma sizlerin aracılığı ile teşekkür ediyorum ve son söz olarak geleceğimizi geri alacağız diyorum “ dedi.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.