Bu içeriği paylaşın:

MATSO Başkan Adayı Önem Gök: “Evrak peşinde vakit kaybettiren değil, tüccarına zaman kazandıran MATSO için geliyoruz”

MATSO Başkan Adayı Önem Gök, hayata geçirmeyi planladıkları MATSO Üye Uygulaması ile oda üyelerinin işlemlerini dijital ortamda daha hızlı ve kolay şekilde gerçekleştirebileceğini açıkladı.

Gök, faaliyet belgesi, tescil işlemleri, ödemeler ve e-imzalı evrak teslimi gibi işlemlerin uygulama üzerinden yapılabileceğini belirterek, mali müşavirler, ön muhasebe çalışanları ve MATSO üyelerinin birçok işlem için odaya gelmek zorunda kalmayacağını ifade etti.

Gök açıklamasında, “Evrak peşinde vakit kaybettiren değil, tüccarına zaman kazandıran bir MATSO için geliyoruz” ifadelerini kullanarak, amaçlarının iş dünyasının zamanını alan değil, üyelerinin işlerini kolaylaştıran bir oda oluşturmak olduğunu vurguladı.

Gök, açıklamasının sonunda üyeleri “kırmızı listelerde” buluşmaya davet etti.