DOLAR 32,4238
EURO 34,5760
ALTIN 2.383,83
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Az Bulutlu
Antalya
26°C
Az Bulutlu
Çar 25°C
Per 29°C
Cum 24°C
Cts 22°C

MASMO’DA 100. YIL COŞKUSU!

100 YIL Türkiye Cumhuriyetinin 100. Yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Antalya’da da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Manavgat Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (MASMO)  her yıl olduğu gibi 100. yılda da Cumhuriyete sahip çıktı.

ARA REKLAM ALANI

100. YIL COŞKUSU CUMHURİYET BALOSU’NDA ZİRVE YAPTI

MASMO’nun coşkulu kutlamasının bu yılki adresi Diamont Premium Hotel oldu. Manavgat Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası üyeleri ellerinde Türk bayrakları gönüllerinde Cumhuriyet sevgisi dillerinde 10. yıl ve İzmir marşlarıyla coştu.

BAŞKAN KESKİN, 2’İNCİ YÜZ YIL HEDEFLERİNİ AÇIKLADI

MASMO başkanı Sabri Keskin  Cumhuriyet balosunda meslektaşlarına seslendi.  Cumhuriyetin ikinci yüzyılı için hedefleri hatırlattı. Keskin; “Cumhuriyetin 100. Yılı geçmişe saygı duyma ve geleceğe daha da güçlenerek ilerleme fırsatı sunmaktadır. Cumhuriyetin 100. Yılında insan haklarına, demokrasiye, adalet ve özgürlüklere olan inancımızı yenilemeliyiz” dedi. Başkan Keskin, Gazze’de yaşanan insanlık suçunun bir an önce durması gerektiğini de kaydetti.

Gece’de mali müşavirlik ruhsatını almaya hak kazanarak mesleğe ilk adımını atan genç muhasebecilere ruhsat ve plaketleri verildi.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.