DOLAR 32,9449
EURO 35,7631
ALTIN 2.529,53
BIST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 38°C
Açık
Antalya
38°C
Açık
Paz 38°C
Pts 38°C
Sal 37°C
Çar 35°C

MANAVGAT’ta Özel Bir Mezuniyet !

Dr. Hüseyin Vural Özel Eğitim Okulu’ndan 14 Öğrenci Mezun Oldu.

ARA REKLAM ALANI

MANAVGAT – Dr. Hüseyin Vural Özel Eğitim Okulu, 12 sınıftan mezun olan 14 öğrencisiyle mezuniyet coşkusunu yaşadı. Okulun kapalı spor salonunda düzenlenen törende, öğrencilerin ve velilerin mutluluğu dikkat çekti.

Renkli dans ve müzik gösterileri eşliğinde gerçekleşen törende, öğrencilerin mezuniyet sevinci ikiye katlandı. Törenin sonunda geleneksel kep atma ritüeliyle mezuniyetlerini kutlayan öğrenciler, hayatın yeni bir sayfasını açmaya hazır olduklarını gösterdiler.

‘İmkan verilmesi halinde yapamayacakları hiçbir şey yok’

Okul Müdürü Ali Hakan Öz, törende yaptığı konuşmada, “Bu çocuklar bizim özel çocuklarımız, onlar için taş üstüne taş koyan herkese minnettarız. Onların desteklenmesi ve imkan verilmesiyle yapamayacakları hiçbir şey olmadığını düşünüyorum,” dedi.

Mezuniyet töreni, öğrencilerin ve ailelerinin duygusal anlar yaşamasına sahne oldu. Öğrenciler, öğretmenlerinden ve arkadaşlarından ayrılmanın hüznünü yaşarken, aynı zamanda hayat okuluna başlayacak olmanın heyecanını da yaşadılar.

Dr. Hüseyin Vural Özel Eğitim Okulu, önümüzdeki yıllarda da özel öğrencileri hayata hazırlamaya özveriyle devam edecek.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.