DOLAR 32,4615
EURO 34,7745
ALTIN 2.420,41
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 25°C
Az Bulutlu
Antalya
25°C
Az Bulutlu
Per 29°C
Cum 24°C
Cts 22°C
Paz 24°C

MANAVGAT YAT LİMANINA YEŞİL IŞIK

90’lı yılların başından itibaren Manavgat’ın ve Manavgatlının en büyük beklentilerinden biri olan Yat Limanı – Tekne İmal ve Çekek yeri projesi ulaştırma bakanına Manavgat’ta bizzat soruldu.

BAKAN ADİL KARAİSMAİLOĞLU MANAVGAT’TA

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Antalya ziyareti kapsamında Manavgat’ta idi. Ak Parti Manavgat İlçe Başkanı ekibiyle birlikte Bakan Karaismailoğlu’nu ilçe teşkilatı önünde çiçeklerle karşıladı. Ak Parti hükümetleri döneminde son 18 yılda Türkiye’nin çok büyük dönüşüm geçirdiğini anlatan Karaismailoğlu bölünmüş yol uzunluğunu 6 bin kilometreden 28 bin kilometrenin üzerine taşıdıklarını kaydetti.

ARA REKLAM ALANI

‘YAT LİMANI NİYE OLMASIN’

Ulaştırma ve Alt yapı bakanı Manavgatlının 30 yıllık hayaline dair ise yeşil ışık yaktı, niye yapmayalım dedi. Karaismailoğlu “İnşallah arkadaşlarımız gelirler incelerler. Böyle bir ihtiyaçta varsa bizde büyük projeler yapan bir bakanlık olarak vatandaşımız milletimiz istiyorsa niye yapmayalım. Ama öncelikle projelendirmek gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

‘ÇOK ANLAMLI BİR ZİYARET’

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun Manavgat ziyaretinin kent açısından çok anlamlı olduğunu kaydeden Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol Manavgat’ın ülke ekonomisine sağladığı ekonomik katkının altını çizdi ve ziyaretin kentimizin sorunlarını bizzat bakana aktarabilme açısından verimli olduğunu kaydetti.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.