DOLAR 32,3697
EURO 34,9552
ALTIN 2.325,66
BIST 9.080,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 25°C
Sal 23°C

Saraçlı Mahallesine Kapalı Alan

Manavgat Belediyesi, kırsal mahallelerde vatandaşların düğün, nişan, mevlit gibi etkinliklerde toplanma alanı olarak kullanabilecekleri kapalı alanlardan birini Saraçlı mahallesine kazandırdı.

ARA REKLAM ALANI

Sözen Saraçlı halkını dinledi

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in talimatıyla son olarak Saraçlı Mahallesi’nde başlatılan kapalı alan yapımı tamamlandı. 226 metrekarelik kısmı, Ömer Kır, Ayşe Kır ve varisleri tarafından bağışlanan toplam 310 metrekarelik alanda, kapalı alanın yapılması, mahalle halkında büyük memnuniyet oluşturdu. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte Saraçlı Mahallesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Sözen, mahalle halkıyla uzun uzun sohbet gerçekleştirdi, sorun ve taleplerini dinledi.

“Kapalı alanlara ihtiyaç var”

Alanı bağışlayan Kır ailesine teşekkür eden Başkan Şükrü Sözen, “Saraçlı Mahallesi’ni önemsiyoruz. Kapalı alanların önemini biliyoruz. Köylerimizdeki vatandaşlarımız düğünde derneğinde bir araya gelmek için kapalı alanlara ihtiyacı var. Bu mahallemizde de ihtiyaç vardı. Merkeze yakın bir yerde yapma ihtiyacı hasıl oldu. Kendimize ait bir yer olmadığını tespit ettik. Aile fertleri hiçbir bedelsiz bu alanı bağışladılar. Çok büyük özveridir. Bütün Kır ailesi fertlerine bütün kalbimle sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum “ dedi.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.