DOLAR 32,3740
EURO 34,9623
ALTIN 2.325,52
BIST 9.065,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
26°C
Parçalı Bulutlu
Cum 26°C
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 25°C

Kitap ve Oyuncak Kütüphanesi Dolup Taşıyor

Antalya DailyNews

Kitap ve Oyuncak  Kütüphanesi

Eğitimin eğlenceyle buluştuğu, çocukların gözdesi haline gelen  Kitap ve Oyuncak  Kütüphanesi , 5 ayda 3 bin çocuğu ağırladı. Aileler, çocuklarına masalsı bir dünyanın kapılarını aralayan Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

ARA REKLAM ALANI

3Bin Çocuğu Ağırladı

Lego Odası’ndan Keloğlan Evi’ne, Mars’a Yolculuk Odası’ndan Etkinlik Sahnesi’ne eğitimin eğlence ile buluştuğu Kitap ve Oyuncak Kütüphanesi çocuklarla dolup taşıyor. Hayal gücü yüksek çocuklar yetiştirmeyi amaçlayan, Antalya’da oyuncaksız ve kitap okumayan çocuk kalmasın diye hizmete açılan kütüphaneye ilgi büyük.

Çocuklar İple Çekiyor

Kitap ve Oyuncak Kütüphanesi aynı zamanda çocukları kitap okumaya da teşvik ediyor. Bir kitap okuyan çocuk, istediği oyuncağı alarak 1 hafta süreyle evine götürebiliyor. 1 hafta sonra tekrar değiştirerek, hem kitap okuyup hem de istediği oyuncakla oynama fırsatı buluyor.  Aileler de merkezin çocuklarına sağladığı imkanlardan ve onlar üzerindeki olumlu etkilerinden oldukça memnun. Çocukların, Kitap ve Oyuncak Kütüphanesi’ne gidecekleri günü iple çektiklerini belirten aileler, örnek proje için Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür ediyor.

Antalya Video Haber ve İçerik Hizmetleri için AntalyaDailyNews, kaliteli içerik ve kaliteli görsel hizmeti sunar.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.