DOLAR 32,5465
EURO 34,9405
ALTIN 2.443,63
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C

KEMER’DE ALT VE ÜST YAPI ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Kemer Belediyesi, Beldibi Mahallesi 4021 sokakta alt ve üst yapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

A+
A-

30 BİN METREKARE KİLİT TAŞI

Kemer Belediyesi, Beldibi Mahallesi 4021 sokakta yağmur suyu drenaj hattını tamamladı. Ekipler 30 bin metrekare kilit taş döşeme işlemlerini ise sürdürüyor. Son olarak aydınlatmaların monte edileceğini belirtildi.

ARA REKLAM ALANI
Bayram Ali TALİH- Beldibi Mahalle Muhtarı

‘EN BÜYÜK SORUN İMARIN OLMAMASI’

Beldibi Mahallesi Muhtarı Bayram Ali Talih, Beldibi Mahallesinin en büyük sorununun imarın olmaması olduğunu söyledi. Talih, “Bölgede imar olmadığı için Kemer Belediyesi tam anlamıyla bir hizmet yapamıyor. Ama bu yapılmayacak anlamına gelmiyor. Şu anda 4021 sokakta yağmur suyu drenaj hattı ve kilit taş çalışmaları devam ediyor. Bize yardımcı oldukları için Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve ekibine teşekkür ediyoruz. Kendilerinin halka hizmet anlayışıyla çalıştığını biliyoruz. Sıkıntılı olan diğer cadde ve sokaklarda çalışma yapmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

BAŞKAN TOPALOĞLUNA TEŞEKKÜR

Mahalle sakinlerinden Orhan Kolot, ise yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Topaloğlu’na teşekkür etti.

*Vatandaşlardan Ekrem Yücetaş ise 4021 sokaktaki çalışmaların çok hızlı ve güzel gittiğini ifade ederek, “Burada daha önce ne yürüyerek ne de araçla geçilebiliyordu. Bu konudaki çalışmalardan dolayı Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na teşekkür ediyorum. Her şey süper gidiyor. İlçe genelinde büyük değişiklikler var. Bunun Beldibi’nde de devam etmesini istiyoruz.” dedi.

*Murat Atan da 4021 sokağın her yağış sonrası çok kötü duruma geldiğini hatırlatarak, söz konusu sokakta başlatılan çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür etti.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.