DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 21°C
Hafif Yağmurlu
Antalya
21°C
Hafif Yağmurlu
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 24°C
Sal 26°C

İyi Tarım, İyi Muz

Turizmin yanında son dönemde tarım alanındaki gelişimiyle de dikkati çeken Manavgat’ta örtü altı muz üretimi yaygınlaşıyor. Manavgat’ın tarım sektörüne yatırım yapanlar kervanına İyi Tarım limitette katıldı. Manavgat iş dünyasının iki önemli iş insanı, Mustafa Erol ve Duran ÖZ, İyi Tarım limitet çatısı altında tarladan sofraya en doğal haliyle ürettikleri muzlarını tüketiciye ulaştırmayı hedefliyor.

MUZUN KALESİNDEN TAM NOT!

Manavgat’ın Sarılar mahallesinde devlet desteğiyle 23 dönüm tarım arazisi üzerine kurulan sera 20 dönüm kapalı alana sahip. İyi Tarım’ın serası Antalya’da muz’un kalesinden tam not aldı.

ARA REKLAM ALANI
İyi Tarım Ltd.Şti-Manavgat-ANTALYA

SEKTÖRÜ YAKINDAN TAKİP EDİYORLAR

Çiçeği burnunda iki girişimci muz fidanlarını evlatlarından ayırmıyor. Haziran ayında diktikleri fidanların yaklaşık yüzde 20 si bugün doğum yapmış durumda. İyi Tarım’ın ortakları 2021 martında ki hasat zamanını iple çekiyor. Ancak bir yandan da özellikle satış pazarlama noktasında sektördeki gelişmeleri yakından takip ediyor.

İYİ TARIM’IN B PLANI HAZIR

Ülkemizde her geçen gün artan örtü altı muz üretimi bugün için karlı bir yatırım. Pazar bulma noktasında bir risk taşımıyor ancak yakın gelecekte arz fazlasıyla karşı karşıya kalınabilir. Olası risklere karşı İyi Tarım’ın B planı da hazır.

İyi Tarım Ltd.Şti-Manavgat-ANTALYA

İYİ TARIM GELECEĞE UMUTLA BAKIYOR

Ülke ekonomisine katkıda bulunmak amacıyla yola çıkan Manavgatlı iki girişimcinin kurduğu İyi Tarım her gün doğum yapan fidanları gibi geleceğe umutla bakıyor. O umutların sönmemesi için ise Tarım ve Orman bakanlığınca bir an önce üretim planlaması girdi maliyetlerinin en aza indirilmesi ve sektörün daha fazla desteklenmesi gerekiyor.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.