DOLAR 32,3785
EURO 34,6949
ALTIN 2.398,51
BIST 10.169,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 29°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
29°C
Parçalı Bulutlu
Cum 24°C
Cts 22°C
Paz 26°C
Pts 25°C

İşitme Engelliler Futbol Milli Takımı Manavgat’tan Vazgeçmiyor

İşitme Engelliler 21 Yaş Altı Futbol Milli Takımı, Manavgat’ta Side Square Hotel’in ev sahipliğinde Manavgat-Side’de kamp yaptı.

ARA REKLAM ALANI

Avrupa şampiyonu İşitme Engelliler 21 Yaş Altı Futbol Milli Takımı, Ağustos ayında Türkiye’nin ev sahipliğinde Samsun’da yapılacak U21 Avrupa Şampiyona hazırlıkları için Manavgat’ta kamp dönemi geçirdi.

Guddusi Aydın ve Side Square Hotel’e Teşekkür

Teknik Direktör Ali Metin yönetiminde 25 sporcu ile Manavgat’ta bir haftalık kamp dönemi geçiren Milliler, kendilerini Manavgat’ta en iyi şekilde ağırlayan başta Side Square Hotel ve Antrenör Guddusi Aydın’a çok teşekkür ettiler.

Manavgat bize uğurlu geliyor

İşitme Engelliler Milli Futbol Takım Teknik Direktörü Ali Metin, yaptığı açıklamada, Manavgat’ta en iyi şekilde kamp dönemi geçirdiklerini, burada hem Avrupa Şampiyonasına hazırlandıklarını hemde genç yetenekli sporcuları A milliye kazandırmak için çalıştıklarını söyledi. İşitme Engelliler Futbol Milli Takımı’nın Türk spor tarihinin en başarılı takımı olduğuna vurgu yapan Metin, 1 Avrupa, 2 dünya ve 1 olimpiyat şampiyonluğu ile hem Avrupa’da hem de Dünyada birinci sırada yer aldıklarının altını çizdi.

Manavgat’ın Milli Takım için çok önemli bir yere sahip olduğunu anlatan Metin, “Biz şampiyona hazırlık kamplarımızda mutlaka birkaç kampımızı Manavgat’ta geçiriyoruz. Manavgat bize uğurlu geliyor” ifadesini kullandı.

Guddusi Aydın – Ali Metin

Guddusi Aydın Artık Milli Takım Antrenörü

Milli Takımda uzun yıllar Tercümanlık yapan Manavgatlı Guddusi Aydın’ın artık, Milli takımda Antrenör olarak hizmet verdiğinin de dile getiren Metin, “Guddusi Hocamızın Milli Takımda çok büyük emekleri var. Tüm şampiyonluklarımızı sevinçlerimizi birlikte yaşadık. Ama Hocamız artık tercüman olarak değil, bundan sonra antrenör olarak hizmet veriyor. Çünkü artık bir kural getirdik. Tüm antrenörlerimizi işaret dili bilen hocalardan seçiyoruz. Manavgat’ta yapılan tüm organizasyonlarda Guddusi hocamızın büyük emekleri var. Yine abisi Antalya Milletvekilimiz İbrahim Aydın’a, otelinde bizi ağırlayan Side Square Hotel yönetimine ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum” dedi.

İşitme Engelliler U21 Milli Takımı – Manavgat – Side
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.