DOLAR 32,5231
EURO 34,7980
ALTIN 2.444,10
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 27°C
Açık
Antalya
27°C
Açık
Pts 27°C
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 26°C

HEM, Manavgat’a hayat kattı!

Manavgat Halk Eğitim Merkezi’nce 1-7 Haziran ‘Hayat Boyu Öğrenme Haftası’ kapsamında Manavgat Cumhuriyet meydanı yanında düzenlenen sergide kursiyerler, el emeği göz nuru ürünlerini dünya vitrinine çıkardı.

ARA REKLAM ALANI

‘HAYAT BOYU ÖĞRENME’

Bu topraklarda üreten ellerin parmak uçlarında şekillenen bir gelecek. Yaşamın başlangıcından sonuna dek devam eden bir öğrenme yolculuğu. Sürekli değişim ve gelişim. İstihdam ve ekonomik büyümede yaş ve mekandan bağımsız beşeri sermayenin öz gücü. Hayat boyu öğrenme!

HEM TERAPİ HEM MESLEK

Kimi el sanatını öğrenmek için kursa başladı, kimi ise yaptığı ürünleri satıp ev ekonomisine katkı sağlamak için. Manavgat Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri yılsonu sergisinde buluştu. Manavgat Halk Eğitim Merkezi’nce 1-7 Haziran ‘Hayat Boyu Öğrenme Haftası’ kapsamında Manavgat Cumhuriyet meydanı yanında düzenlenen sergide kursiyerler, el emeği göz nuru ürünlerini dünya vitrinine çıkardı. Açılışa halkoyunları ve sportif gösterişeler renk kattı.

Hasan Kırteke - Manavgat HEM Müdürü

2023 SONU HEDEF 60 BİN

Yaklaşık 3 bin 800 kurs modülünde eğitimlerin sürdüğünü Manavgat Halk Eğitim Merkezi’nde 52 bin kursiyere eğitim verildi. 2023 sonunda hedef ise 60 bin. Eğitimlerini kentin her noktasına taşımaya gayret eden MHEM, Okullarda, mahallelerde, taksi duraklarında, odalarda hatta köylerde. Köy Yaşam Merkezleri’nde 5 kurs açarak 88 vatandaşımıza sertifika verdi. Manavgat Halk eğitim merkezinde bu yıl 146 kursiyer okuma yazma öğrendi.

HEM YAŞAMIN HER ALANINDA

MHEM Mesleki ve kişisel gelişimden, kültürel, sanatsal ve sportif alanlara kadar yüz yüze ya da çevrim içi ücretsiz kurslarla her yaşa uygun eğitim imkanları sunuyor ve öğrenmeyi sürekli kılıyor. Bugün ülkemizde 1000 halk eğitimi merkezi, 30 olgunlaşma enstitüsüyle uzaktan eğitim veren açık öğretim okullarımızla ‘Hayat Boyu Öğrenme’ yaşamın her alanında.

Etkinlikten kareler:

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.