DOLAR 32,3669
EURO 34,9566
ALTIN 2.325,55
BIST 9.153,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 25°C
Sal 23°C

HANECUP SİDE’DE BAŞLADI

AntalyaDailyNews

ARA REKLAM ALANI

HaneCup Başladı

Türkiye dahil beş farklı ülkenin geleceğinin futbol yıldızları Antalya’da HaneCup’ta buluştu.

8-13 yaş arası 300‘e yakın sporcu 5 gün boyunca turnuvada birinci olabilmek için ter dökecek.

Madsports ve The Game Ortaklığı

Madsports ve The Game  in ortaklaşa düzenlediği turnuvaya  Side’de bulunan Hane otelleri ev sahipliği yapıyor.

Ahmet Fazıl Sezer’in Yolunda Devam Edeceğiz

1989 yılından beri futbol başta olmak üzere spor turizmiyle iç içe olduklarını belirten Hane Hotel Genel Müdürü Abdullah Yıldırım ,Hane Hotellerinin kurucusu rahmetli Ahmet Fazıl Sezer’in futbola gönül veren bir insan olduğunu kaydetti. Rahmetli Sezer’in uzun yıllar Eskişehirspor’un başkanlığını da yaptığını hatırlatan Yıldırım, 2 yıl öncesine kadar 3. Ligde Manavgat’ı temsil eden o günkü adıyla Evrensekispor bugünkü ismiyle Manavgatspor’un da kurucusu olduğunu söyledi.

Turizm sektörüyle spor endüstrisini birleştirmek adına rahmetli Sezer’in 30 yıl önce tohumlarını attığı spor tesislerinde bu güne kadar birçok büyük organizasyona ev sahipliği yaptıklarını vurgulayan Yıldırım , Hane otellerinin dün olduğu gibi bugünde spora ve sporcuya destek olmaya devam edeceğini söyledi.

HaneCup 5 Farklı Ülkeyi Buluşturdu

Türkiye Rusya Özbekistan Türkmenistan Suriye ve Libya dan gelen Toplam 13 takımın 6 farklı yaş gurubunda mücadele edeceği turnuvada Türkiye’den Beşiktaş öne çıkıyor. Hanecup’ta Rusya’yı Moskova merkezli 3 futbol akademisi temsil ediyor.

Madrit Futbol Akademisi Oldukça İddialı

Dünyanın en büyük kulüplerinden olan Real Madrit’in Libya futbol akademide turnuvanın en iddialı olanlarından.Türkiye’de olmakta mutlu olduklarını belirten Madrit Akademinin başkanı Dr.Suleyman Fortıa hem spor hemde tatil yapma imkanı sağlayan Hanecup’ın organizatörlerine teşekkür etti.

HaneCup’ta Kupalar Gala gecesinde

28 Ekim 4 Kasım tarihleri arasında kıyasıya rekabete sahne olacak  HaneCup,son gün düzenlenecek Gala gecesiyle Turnuvanın birincileri kupalarına kavuşacak.

Antalya Video Haber ve İçerik Hizmetleri için Antalya Daily News, kaliteli içerik ve kaliteli görsel hizmeti sunar.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.