DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 27°C
Az Bulutlu
Antalya
27°C
Az Bulutlu
Paz 26°C
Pts 28°C
Sal 27°C
Çar 26°C

Haluk Levent: Onay almadan yardım göndermeyin

Haluk Levent, Hatay’a gönderilen bazı kamyonların daha yardım bölgesine gelmeden yolda dağıtıma başladığını söyledi. Levent bu nedenle AFAD ve Valilik’ten onay alınmadan bölgeye yardım gönderilmemesi çağrısında bulundu

A+
A-

Ahbap platformu aracılığıyla depremden etkilenen şehirler için yardım toplayan Haluk LeventHatay‘da yardım dağıtım bölgesindeki durumu anlattı. TV100’e konuşan Levent, çok sayıda insandan kamyonlarla yardım gönderdiklerine dair telefon aldığını ancak yardımların çoğunun bölgeye ulaşmadığını söyledi. 

ARA REKLAM ALANI

AFAD, Ahbap ya da bir dernekten çağrı yapılmadan yardım gönderilmemesi gerektiğini vurgulayan Levent, “İki kamyon vardı örneğin. Adamlar daha Hatay’a gelmeden yanlarına gelenlere yardımları dağıtmaya başladı. Dakika başa telefon geliyor, “biz kamyon gönderdik” diye. Nereden alacağım ben onları? Giysi topluyorlar, ikinci el. Buradaki insanların da onurları var. Virüsler var, hastalıklar var… Ben neden insanlara senin kıyafetini vereyim? Bunu insanlara anlatamıyoruz. AFAD’la Valilik’le görüşmeden yardım göndermesinler. Eğer onay almış olsalardı o iki kamyon yüklerini öyle boşaltıp gidemezdi” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.