DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Paz 27°C
Pts 26°C
Sal 26°C
Çar 25°C

Halkın Doktoru Kara, Manavgat’ın Reçetesini Yazdı

CHP Manavgat Belediye Başkan Adayı Niyazi Nefi Kara, delege toplantısında partililerle bir araya geldi. Manavgat’ın sorunlarını çözmeye yönelik insan odaklı projelerini anlattı. Kara, “Birlik beraberlik içinde, Manavgat olarak biriz, Manavgat’ı birlikte yöneteceğiz” dedi.

ARA REKLAM ALANI

İKİ AYDIR SAHADAYIZ, KIRSALIN YÜZDE DOKSANINI TARADIK

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manavgat Belediye Başkan Adayı Niyazi Nefi Kara, CHP Manavgat İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği delege toplantısında konuştu. Kara, iki aydır sahada olduklarını, kırsalın yüzde doksanını taradıklarını, insanlarla görüştüklerini söyledi. Kara, “Muhittin Başkan’ın bu döneme dair verdiği mesajları herkes gördü. ‘Nefi Bey buradaysa biz elimizden gelen her şeyi yapacağız. Eksiklerimiz varsa tamamlayacağız.’ dedi. Manavgat ve Büyükşehirle birlikte birçok ilçeyi de alacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde çıtayı daha fazla yükselteceğiz. Hani 100 yıl diyorlar ya. Manavgat 200’üncü yıla giderken sağlam temeller üzerinde ve vizyonu açık, daha geniş bir şekilde gidecek” diye konuştu.

İNSAN ODAKLI PROJELER HAZIRLADIK

Kara, projelerinin tamamının insan odaklı olduğunu belirterek, Manavgat halkının çektiği ızdırabı sonlandırmaya yönelik çalıştıklarını ifade etti. Kara, “Projelerimizi insanların sağlığa erişiminin ne kadar zor olduğunu, ne kadar sıkıntı yaşadığını sahada tespit ederek yaptık. Köy evi projelerimiz var. İnsanlarımız artık birbirinden habersiz evlerinde yatarak ölüp kaldıklarını duyduk. Dediler ki ‘bizi bir araya getir’” dedi.

HİÇBİR ÜRÜN HEBA OLMAYACAK

Kara, çiftçilerin sorunlarına da değinerek, “Ağacın dalında portakalı görüyorsunuz yerde. Ürünlerini satamıyorlar. Markalaşamamış. Yani çiftçi perişan. Girdiler, 43 lira olmuş mazot, gübre. Her şey yükselmiş. Fiyatlar uçuyor. Hale gidene kadar, pazara gidene kadar. İnsanlar burada geçinmekte zorlanıyor. Çiftçi Danışma ve Eğitim Merkezi kuracağız ve veteriner hekimi, ziraat mühendisi ve teknisyeni ile 24 saat emirlerinde olacağız. Manavgat’ın yetiştirdiği hiçbir ürün ellerinde kalmayacak. Markalaşmış bir Manavgat ve marka ışığıyla beraber dünya pazarına Türkiye pazarına açılacak. Dalından portakal düşmeyecek. Biz onu alacağız kabuğunu dahi işleyip satacağız ve Manavgatlıya kazandıracağız” şeklinde konuştu.

‘BAMBAŞKA BİR MANAVGAT OLACAK’

Kara, turizm, eğitim, sosyal konut, çevre, enerji, kreş, emekli kahvehaneleri gibi alanlarda da ciddi projeleri olduğunu söyledi. Kara, “Manavgat bambaşka bir Manavgat olacak. Beş yılda beş bin insana iş imkanı sadece yerel yönetim olarak biz sunacağız. Turizme koyacağımız katkıyla da yaz-kış turizmi geliştireceğiz. Manavgat kongrelerin merkezi olacak. Bunun için turizmcilerimize olanaklar sağlayacağız, destek vereceğiz” dedi.

HERKESİN PROJESİNE İHTİYACIMIZ VAR

Kara, son olarak, “Çok projemiz var. Ama bir de şunu söylüyoruz. Herkesin projesine ihtiyacımız var herkesin bizimle olmasına ihtiyacımız var. Birlik beraberlik içinde, Manavgat olarak biriz ve birlikte yöneteceğiz” diyerek partililerden destek istedi.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.