DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 22°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
22°C
Parçalı Bulutlu
Paz 23°C
Pts 24°C
Sal 27°C
Çar 25°C

GÜVENİLİR ELLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

ANTALYADAILYNEWS

ARA REKLAM ALANI

Dünyanın önde gelen üreticilerinden Unilever Food Solutions Antalya’da APADER Cyrstal uygulama mutfağında lezzetin ustalarına eğitim verdi. Knorr’un yeni salata soslarını tanıttı.

GÜVENİLİR ELLER GIDA GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ

Unilever yetkilileri, 4 yıl önce Unilever Food Solutions Türkiye, Orta Asya ve İran Genel Müdürü Önder Arsan tarafından oluşturulan Türkiye’nin ilk ve tek kapsamlı online eğitim programı Güvenilir Eller Projesi’ni tanıttı.

45 BİN USTAYA ULAŞTIK

Güvenilir Eller Projesi’nin şeflerde gıda güvenliği konusunda farkındalık yaratmayı ve bilgi açığını kapatmayı hedefleyen bir proje olduğunu söyleyen Unilever Food Solutions Müşteri Yöneticisi Damla Kutlu, 3 yıl için hedeflenen 30 bin rakamın çok üzerinde kişiye ulaştıklarını belirtti. Kutlu, bugün itibari ile 45 bin kişiye ulaştıklarını ve 31 bin kişi Güvenilir Eller Gıda güvenliği sertifikasına kavuştuğunu kaydetti.

TEK AMACIMIZ EĞİTİM

Antalya Aşçılar ve Pastacılar Derneği (APADER) Başkanı Mehmet Özen ise Apader’in ana hedefinin eğitim olduğunu Unilever ile eğitim çatısı altında buluştuklarını kaydetti.


Unilever Food Solutions ’un gerek yeni ürünleri gerekse eğitimleriyle yıllardır mutfaklara ve ustalara yön vererek birçok ustanın yetişmesinde büyük katkı sağladığını söyledi. Mehmet Özen,  Apader olarak Unilever ile özellikle yeni ustalarımızın yetişmesi ve mevcut personellerimizin eksiklerini tamamlamaları noktasında eğitim amaçlı işbirliğimiz devam edecek dedi.

KNORR’UN YENİ SOSLARINI TANITTILAR

Antalya Aşçılar ve Pastacılar Derneği (APADER)  Cyrstal Uygulama mutfağı eğitimlerin yanı sıra markaların yeni ürünlerinin tanıtımına da büyük katkı sağlıyor. Unilever Food Solutions ,  Knorr’un yeni soslarını lezzetin ustalarına tattırdı.

AMACIMIZ SADECE ÜRÜN SATMAK DEĞİL

 Unilever Food Solitions Antalya Bölge Şefi Tayfun Tokmakçı ,insanların günlük ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yola çıkan Unilever’in birlikte hareket ettiği işletmelerde maliyetleri düşürdüğünü, riskleri azaltarak uzun vadeli değer oluşturduğunu kaydetti. Unilever’in amacının sadece ürün satmak olmadığının altını çizen Tokmakçı, “Ürünün devamlılığını sağlayabilmek çok önemli. Ürünün devamlılığı da işletmenin devamlılığıyla mümkün oluyor. İşletmenin devamlılığı da misafir memnuniyetinin yüksek olmasıyla mümkün. Unilever olarak işletmelerimizde misafir memnuniyetini arttırabilmek için Temalı geceler ve Burger fest adı altında organizasyonlar düzenliyoruz. Organizasyonlar sayesinde son iki yılın müşteri memnuniyeti ortalamamız %99.8  bu gerçekten çok ciddi bir başarı” dedi.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.