DOLAR 32,5732
EURO 34,7825
ALTIN 2.509,19
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 23°C
Az Bulutlu
Antalya
23°C
Az Bulutlu
Cum 21°C
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C

DOKTOR ÖNLÜĞÜNÜ BU KEZ MURTİÇİLİLER İÇİN GİYDİ

AK Parti Antalya Milletvekili Dr. Tuba Vural Çokal, göz taramalarına Akseki’nin Murtiçi Köyü’nde devam etti. Doktor önlüğünü giyen Milletvekili Çokal, Murtiçi’nin yanı sıra Akseki’nin Kepez, Kepezbeleni ve Güneykaya köylerinde yaşayan 65 yaş üstü vatandaşların göz muayenelerini gerçekleştirdi.

Murtiçi’nde bulunan köy konağı kısa süre içinde göz polikliniği haline getirildi. Civar köylerde yaşayan vatandaşların muayene olabilmesi için de Akseki Belediyesi, bünyesinde bulunan servis araçlarını tahsis etti. Akseki İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde görevli hemşireler de göz taramasına eşlik etti.

ARA REKLAM ALANI

KAHVALTIDA VATANDAŞLARIN MİSAFİRİ OLDU

Milletvekili Çokal, Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan, Akseki İlçe Başkanı Halis Gündoğdu ve Murtiçi Muhtarı Kerim Çalışkan, kahvaltıda Uysal ailesinin misafiri oldu. Dr. Tuba Vural Çokal; “Kahvaltımızı birlikte hazırlayıp hep birlikte yedik. Misafirperverlikleri, güler yüzleri ve candan sohbetleri için Mehmet ve Nadire Uysal’a teşekkür ediyorum” dedi.

GÜN BOYU MESAİ YAPTI

Gün boyu Murtiçi’nde göz muayenesi yapan Dr. Tuba Vural Çokal; “Gündoğmuş’ta başladığımız göz taramalarımıza Akseki Murtiçi’nde devam ettik. Belediye Başkanımız İbrahim Özkan ile konuşup planladık. Göz polikliniği haline getirdiğimiz köy konağımızda gün boyu muayenelerimizi yaptık. Özellikle 65 yaş üstü büyüklerimizin göz muayenelerini gerçekleştirdik. Onlarla bol bol da sohbet ettik. Büyüklerimizi dinledik, tecrübelerinden yararlandık. Dualarını aldık” diye konuştu.

GÖZ TARAMALARI DEVAM EDECEK

Göz taramalarına devam edeceklerini ifade eden Milletvekili Çokal; “COVID-19 sürecinde dilediğimiz gibi hareket edemiyoruz. Özellikle 65 yaş üstü büyüklerimiz risk grubunda oldukları için bazı rahatsızlıklar için hastanelere gidemiyor. Ben de bir göz doktoru olarak bulduğum her fırsatta göz muayenesini büyüklerimize götürüyorum. Göz taramalarımıza çok büyük destek ve talep var. Biz de Antalya’mızın farklı bölgelerinde bu taramalara devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.