DOLAR 32,4960
EURO 34,9488
ALTIN 2.429,76
BIST 9.795,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 27°C

Cumhurbaşkanı, Manavgat OSB’nin yatırım planına alınmasını onayladı.

Manavgat’ta kurulacak olan organize sanayi bölgesinin yatırım planına alındığı bildirildi. Ak Parti Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol, “İlçemizin yıllardır beklediği organize sanayi bölgesi nihayet gerçekleşiyor. Cumhurbaşkanımız, Manavgat Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) yatırım planına alınmasını onayladı” dedi

.
Ak Parti Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol, ilçede 1996 yılında dönemin Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) yönetimi tarafından başlatılan ve geçtiğimiz yıl vefat eden MATSO Başkanı Ahmet Boztaş’ın büyük gayretleriyle ilçeye OSB kurulması konusunda mesafe alındığını belirtti. Manavgat OSB’nin Başkan Boztaş’ın girişimleriyle tüzel kişiliğinin kurulduğunu belirten Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Manavgat’ımıza kurulacak olan OSB’nin yatırım planına alınmasını onayladı. OSB’nin kurulmasıyla ilçemizde 12 ay boyunca iş imkanı sağlayacak. Ayrıca ilçe ekonomisine de büyük katkıları olacak” diye konuştu.

ARA REKLAM ALANI

SANAYİLEŞME BAŞLAYACAK


Manavgat’ın turizm ve tarım ağırlıklı bir kent olduğunu hatırlatan Başkan Erol, “Organize sanayi bölgesinin kurulmasıyla artık ilçemizde sanayileşme de başlayacak. Organize sanayi sadece Manavgat’ta değil, Gazipaşa’dan Serik’e kadar bütün bölgede üretilen ürünlerin işlenerek piyasaya sunulmasını sağlayacak” dedi.

Ahmet Ali Erol – AK Parti Manavgat İlçe Başkanı


Başkan Erol sözlerini şöyle sürdürdü:
“İlçemize 12 ay iş ve aş getirecek olan bu yatırımın gerçekleşmesinde emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu, Sanayi Bakanımız Mustafa Varank, Çevre, Şehircilik ve İklimlendirme Bakanımız Murat Kurum, Antalya milletvekillerimiz ve İl Başkanımız İbrahim Ethem Taş’a Manavgat halkı adına teşekkür ediyorum”  

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.