DOLAR 32,5766
EURO 34,7968
ALTIN 2.510,43
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 21°C
Hafif Yağmurlu
Antalya
21°C
Hafif Yağmurlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 25°C

Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya’ya geliyor

AK Parti Manavgat İlçe Teşkilatı’nda Antalya milletvekilleri İbrahim Aydın ve Tuba Vural Çokal’ın katılımıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 7 Ocak’ta yapacağı ziyaretin hazırlıkları görüşüldü.

Ak Parti’de Cumhurbaşkanı Erdoğan hazırlığı

Ak Parti Manavgat İlçe Teşkilatı, ana kademe, yönetim kurulu, kadın ve gençlik kolları, belediye meclisi üyeleri ve mahalle başkanlarının da katılımıyla gerçekleştirdiği toplantıda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 7 Ocak 2023’te Antalya ziyaretiyle ilgili ilçe bazında yapılan hazırlıklar görüşüldü.

ARA REKLAM ALANI

Kumluca ve Finike’yi ziyaret edecek

Ak Parti Antalya milletvekili İbrahim Aydın’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yapacağı ziyaretin il için çok önemli olduğunu belirterek, “Cumhurbaşkanımız, tıpkı yangın döneminde Manavgat’ımızı nasıl ziyaret ettiyse bu programında da önce geçtiğimiz günlerde büyük felaket yaşayan Kumluca ve Finike ilçelerimizi ziyaret ederek, vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyecek ve yapılan çalışmaları yerinde denetleyecek” dedi.

Toplu açılış törenine katılacak

Ak Parti Antalya milletvekili Tuba Vural Çokal’da, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Antalya ziyaretinin il açısından adeta tarihi olarak nitelendirilebileceğini kaydederek, “Sayın Cumhurbaşkanımız, Kepez ilçesindeki Turgut Özal Spor Salonunda toplu açılış törenine katılacak. Cumhurbaşkanımızı Antalya’da en iyi şekilde karşılamalıyız” diye konuştu

Bütün partililerimizi ve Manavgatlıları davet ediyorum

Ak Parti Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol’da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gerçekleştireceği programda yer alacaklarını belirterek, “Bu programa Manavgat İlçe Teşkilatı olarak yönetim kademelerinde bulunan arkadaşlarımızın tamamı ve en fazla partilimizle katılım sağlayacağız. Bunun için yönetim kademelerinde bulunan siz arkadaşlarımızın çalışmalara şimdiden başlaması gerekiyor. Bütün partililerimizi ve Manavgatlıları Cumhurbaşkanımızın toplu açılış töreni programına davet ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.