DOLAR 32,4729
EURO 34,9500
ALTIN 2.436,45
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 26°C

Bekir Akkaş Unutulmayacak

Turizm Sektörüne adanmış bir ömürdü onun kisi . 1975 te resepsiyon memuru olarak başladığı kariyerinde zirve de verdi son nefesini. Bugün fiziken aramız yok ancak ismi hiç unutulmayacak. Çünkü duayen turizmci Bekir Akkaş’ın isimi hayatının 30 yılını verdiği Belek’te parkta yaşayacak.

DUAYEN TURİZMCİNİN İSMİ BELEK’TE PARKA VERİLDİ

Turizm dünyası Bekir Akkaş’ı Mart 2020 de son yolculuğuna uğurladı. Pandemi önlemleri kapsamında sevenleri katılamamıştı cenazesine. Turizm sektöründe derin izler bırakan merhum Akkaş’ın sevenleri ismini ölümsüzleştirdi. Açtığı yolda fikirlerinin ışığında yürüme sözü vererek bir anlamda vefa borcunu ödedi.

ARA REKLAM ALANI

POYD VE SERİK BELEDİYESİ İŞBİRLİĞİ

Aynı zamanda bir doğa aşığı olan Bekir Akkaş ın ismin Belek’te parkta yaşayacak olmasında Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği ( POYD) un ve Serik Belediye’sinin payı büyük. Yaşamı boyunca bir çok tesiste yönetici olarak görev yapan Akkaş, bir çok turizmcinin de hayatına dokunmuş, kariyerin de aktif rol oynamıştı.

Bekir Akkaş’ın ismi Belek’te parka verildi
TURİZM SEKTÖRÜ ONA MİNNETTAR

64 yaşında hayata gözlerini yuman Bekir Akkaş 1993 yılında geldiği Antalya’da ilk olarak Club Otel Sirene Belek’te genel müdür oldu. Sırasıyla Kaya Hotels bünyesinde; Merkez İşletmeler Müdürü olarak çalıştı, Antalya Porto Bello Otel, Titanic Lara Otel açılışında genel müdür olarak görev yaptı. Son olarak 18.03.2004 /31.12.2016 tarihleri arasında Belek Bölgesinde Akkanat Holding’in turistik tesislerinde Turizm Gurubu Başkanı olarak görev aldı. 11 Ocak 2017 tarihinden itibaren BETUYAB Genel Müdürü olarak çalışmalarına devam ediyordu. Merhum Akkaş ayrıca Hestourex Fuarı Danışma Kurulu üyesi idi..

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.