DOLAR 32,5630
EURO 34,8846
ALTIN 2.431,92
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 28°C
Az Bulutlu
Antalya
28°C
Az Bulutlu
Çar 26°C
Per 25°C
Cum 26°C
Cts 27°C

BAŞKAN GENÇ’E ANTALYASPOR FORMASI

ANTALYADAILYNEWS

A+
A-

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Olağan Genel Kurul’da Antalyaspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Fikret Öztürk ve Yönetim Kurulu üyelerini kabul etti. Ziyarette Antalyaspor A.Ş. Başkanı Ali Şafak Öztürk’te hazır bulundu.

ARA REKLAM ALANI

İLK ZİYARET BAŞKAN GENÇ’E

Antalyaspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu göreve gelir gelmez ilk resmi ziyaretini Genel Kurul’da Divan Başkanlığı yapan Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’e yaptı. Dernek Başkanlığı görevini aynı zamanda Antalyaspor A.Ş. Başkanlığını da yürüten Ali Şafak Öztürk’den devralan Antalyaspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Yılmaz, Emin Hesapçıoğlu, Mustafa Sak, Nurettin Ünal, Aziz Çetin, Osman Sapmaz, İbrahim Kasapoğlu, Dernek Genel Koordinatörü Hakan Gürcüoğlu, Antalyaspor A.Ş. Başkanı Ali Şafak Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyesi Berkay Bahar’ı  konuk eden Başkan Turgay Genç ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

BAŞARILAR DİLİYORUM

Başkan Genç, “Divan Başkanlığını büyük bir onurla yaptığım Genel Kurulunuzda göreve seçilen tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. Antalyaspor kentimizin en büyük marka değerlerinden biri. Bizde Döşemealtı Belediyesi ve şahsım olarak kentimizin takımına ve derneğimize her türlü katkıyı sağlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

HİÇ KUŞKUMUZ YOK

Antalyaspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk ise Divan başkanlığı yapan Genç’e teşekkür ederek, “Bugüne kadar kulübümüze ve derneğimize verdiğiniz desteklerin artarak devam edeceğinden hiç kuşkumuz yok. Birlikte çalışmaktan ve kentimizin takımının daha da büyük başarılan elde etmesine yapacağınız katkılar nedeniyle şimdiden teşekkür ederim” dedi. Öztürk Başkan Genç’e dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

BAŞKAN ÖZTÜRK’TEN  BAŞKAN GENÇ’E TEŞEKKÜR

Antalyaspor A.Ş. Başkanı Ali Şafak Öztürk’de Belediye Başkanı Turgay Genç’e Antalyaspor’a verdiği destekler nedeniyle teşekkür ederek, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi önümüzdeki sezon da maçlarda görmeyi umduğunu söyledi. Ziyarette yeni başkan Fikret Öztürk, Başkan Genç’e isminin yazıldığı Antalyaspor forması hediye etti.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.