DOLAR 32,5148
EURO 34,9317
ALTIN 2.434,85
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C

BARUT HOTELS İSTİHDAM ÖZEL ÖDÜLÜ ALDI

Turizmin Oscarları olarak belirtilen QM AWARS 2020 sahiplerini buldu. Pandemi süresince sergilediği çalışan politikaları Barut Hotels’e ‘Özel Kategori Ödülü’ getirdi.

QM AWARD 2020 SAHİPLERİNİ BULDU

50. yılını kutlayan Barut Hotels, tüm sektörel krizlerde olduğu gibi global bir kriz olan pandemide de çalışanlarının haklarını koruyarak ekonomik istikrarlarını sürdürmeyi başardı. Bu uygulamaları sektör ve kamu tarafından takip edilen Barut Hotels, QM 2020 Awards Ödül Töreninde özel kategoride verilen ‘İstihdam Ödülü‘nün sahibi oldu. 

ARA REKLAM ALANI

ÇALIŞANINA EN ÇOK SAHİP ÇIKAN BARUT HOTELS

Bu yıl 11’incisi gerçekleştirilen QM Awards; 11. yıl anısına 11 farklı ülkede 4 farklı dilde oylama ile belirlendi. QM Awards Anketi web siteleri üzerinden 101 bin ziyaretçiye ulaştı. Ankete katılan kişiler, 2020 turizminin En’lerini belirledi.
Yaklaşık 1 ay süren oylamada; yurt içi ve yurt dışından turizm yöneticileri, turizm yatırımcıları ve turizm çalışanları oy kullandı. Bu oylamada pandemi sürecinde yürüttüğü çalışan politikaları ile Barut Hotels İstihdam Özel Ödülü’nün sahibi oldu.

ÖDÜL BÖYLE GELDİ

Grubun yaptığı açıklamada ‘‘Barut Hotels İstihdam Özel Ödülü ile taçlandırıldı. Oyları ile bizi bu anlamlı ödül ile buluşturan değerli sektör mensuplarına teşekkürlerimizi sunarız’’ cümlelerine yer verildi. Barut Hotels pandeminin başında yaptığı açıklamada çalışanlarını sahipleneceğini bildirmiş ve bu açıklaması ile çalışanlarının iş kaygısı yaşamalarını önlemişti. Turizm sektöründe yaşanan ücretsiz izin, işten çıkarma gibi haberlerin aksine Barut Hotels hiçbir çalışanını ücretsiz izne göndermediği, işten çıkarmadığı kriz politikası kapsamında, kısa çalışma ödeneği alan çalışanlarına da tam maaş ödemeyi sürdürdü. Barut Hotels bu yaklaşımı ile QM Awards 2020 Ödül Töreni’nin en anlamlı ödülünün sahibi olmayı başardı.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.